- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Hobby elektronika
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Milyen házat vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dSERiES
senior tag
válasz
Kolondrum #10980 üzenetére
Én erre jutottam, így nem is tudok feljebb menni sajnos a 2020M-emről, 2030M-re meg nem érdemes váltani.
HM70 egy belépőszintű chipset, és bár a tokozás megegyező a jobb processzorokéval, de valami gyári tiltás van benne, hogy i3/5/7-tel 30 perc után kikapcsoljon a gép, és elvileg ez nem feloldható.
Áthidalható úgy, hogy 29 percre beállítasz egy alvó állapotot és utána mehet tovább minden de az úgy elég szar...@vs2009: mainboard fül / chipset
-
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
válasz
frizso #10966 üzenetére
Sztem tök normális:
Az i3 23xxM-eknek ~100 fok a max. operating temperature-je, vegyél bele (gyengébb) B9xx-et, azoknak alacsonyabb..
Én most cserélem a B940-et i3 2350M-re, mert az gyorsabb.. (valamennyivel) ,szóval lesz egy 940-em eladó.
szerk.: A 940-em 75 fok fölé nem nagyon megy egy X54L-ben.
-
dSERiES
senior tag
Multitask nem annyira jó, még lehet megy bele +4Gb RAM a meglévő 4 mellé (bár lehet annak sincs sok értelme). Win8.1.
Meg 1-2 játék néha néha, de nem a legújabbak maxon stb., a gaming teljesítménye nekem jó is, csak ha baszakszom a windowsban, akkor nem annyira jó... (youtube, több lap, letöltés.. elkezdni scannelni a NOD, háttérben valami frissítést keres a Win, vagy akármi, meg szokott reccsenni kicsit) -
dSERiES
senior tag
-
dSERiES
senior tag
Sziasztok!
ASUS X54L upgraden gondolkozok, jelenlegi állás: B940 cpu (socket G2, intel hm65 express chipset?), 2 Gb Ram.
Menne bele: i3 2350m (tdp-je u.a 35W + ez sem Turbo Boost-os proci, úgy hallottam a BIOS-a nem támogatja ezt a funkciót, így kikapcsol ha TB-s procit teszek bele...) + ugye 4 Gb RAM.Ez így ok?
Vagy: i5-ből esetleg nem tudtok olyat ami jó lehet még (tehát nem TB-os?)
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch 2
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Hobby elektronika
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest