- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Van egy régebbi Asus laptopom, melybe szeretnék ssd-t tenni! A dvd olvasót, írót nem használom és nem is használtam szinte még! Mi a legjobb módja így akkor az ssd beszerelésének?
Előre is köszönöm a segítséget! -
dvtkfan
senior tag
válasz
Thunderzolee #7385 üzenetére
Köszönöm a választ...igazából nem vagyok játékos és teljesen meg vagyok elégedve a mostani teljesítménnyel is, akkor majd kb egy év múlva vagy ha látok hamarabb alaplapot, akkor majd megveszem akkor és kicserélem és még tovább használhatom...persze csak ha a ház bírja majd...
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Van nekem egy Asus K55VD-SX022D notebookom (még mielőtt el kezdenétek szidni, csak megsúgom, hogy ingyen jutottam hozzá és egyáltalán nem olyan rossz ez a sorozat, mint amennyire szidjak itt a fórumon a k szériákat, sőt...) !
Ma láttam a neten, hogy van már olyan széria ami K55VJ! Ebben a vj-ben már olyan alapalap van, amin az NVIDIA® GeForce® GT 635M 2GB videokártya van, nem pedig a 610M!
Na szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mint hozzáértők szerintetek ez ugyanolyan? A ház teljesen ugyanaz, csak szerintem az alaplap nem...és itt lenne a kérdésem, hogy lehet-e esetleg ilyen alaplapot ( a K55VJ-t) valahol kapni, akár külföld is érdekel? Mert ha lehet, akkor vennék bele egy ilyen alaplapot és olcsón jutottam hozzá egy erős géphez...
Ebben kérnék egy kis segítséget, hátha tudtok nekem segíteni...Előre is köszönöm,
Üdv,
dvtkfan -
dvtkfan
senior tag
Sziasztok! Ebben az Asus Notiban lehet cserélni vga-t?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- PlayStation 5
- CNC topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Starlink
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged