Új hozzászólás Aktív témák
-
Willowfield
csendes tag
Sacc per kábé mennyibe fájna ez nekem? Alaplap csere vagy javítható szerinted? monnyuk ez hülye kérdés amíg nem látod a gépet...Jah és egy billentyűzetcsere megoldható lenne?
-
Willowfield
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van egy Acer Aspire 5737z laptopom és meghalt benne az alaplap! Sajna már egyszer belenyúltam és ugrott a garancia. Nem tudjátok véletlenül hogy honnan szerezhetnék egy lapot bele? Mondjuk nem lehet olyan nagy baja mert egy másik ilyen gépben feltöltöttem az aksit és úgy működik, tuti hogy nem a töltő a hibás mert kipróbáltam másik géppel. Szerintetek javítható az alaplap, vagy felejtsem el a gépet? Válaszotokat előre is köszi!
-
-
Willowfield
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy Acer Aspire 5737Z laptopban milyen proci lenne a legnagyobb amire kicserélhetném a jelenlegi Pentium DualCore T3400-ast? És kb mennyibe kerülne? Amikor vettem lehetett volna Core2Duo-t kérni csak még nem álltam úgy anyagilag most meg valószínű 2xannyiba fog fájni:-) A válaszokat előre is köszönöm! Üdv Willowfield
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest