- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Milyen egeret válasszak?
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willowfield
csendes tag
Sacc per kábé mennyibe fájna ez nekem? Alaplap csere vagy javítható szerinted? monnyuk ez hülye kérdés amíg nem látod a gépet...Jah és egy billentyűzetcsere megoldható lenne?
-
Willowfield
csendes tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem! Van egy Acer Aspire 5737z laptopom és meghalt benne az alaplap! Sajna már egyszer belenyúltam és ugrott a garancia. Nem tudjátok véletlenül hogy honnan szerezhetnék egy lapot bele? Mondjuk nem lehet olyan nagy baja mert egy másik ilyen gépben feltöltöttem az aksit és úgy működik, tuti hogy nem a töltő a hibás mert kipróbáltam másik géppel. Szerintetek javítható az alaplap, vagy felejtsem el a gépet? Válaszotokat előre is köszi!
-
-
Willowfield
csendes tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy egy Acer Aspire 5737Z laptopban milyen proci lenne a legnagyobb amire kicserélhetném a jelenlegi Pentium DualCore T3400-ast? És kb mennyibe kerülne? Amikor vettem lehetett volna Core2Duo-t kérni csak még nem álltam úgy anyagilag most meg valószínű 2xannyiba fog fájni:-) A válaszokat előre is köszönöm! Üdv Willowfield
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Google Gemini mentheti meg az Apple Sirit
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Plazma TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest