- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
Naszóval Hp-s létemre megnéztem neked
Mondjuk te is meg tudtad vola nem egy nagy ördöngősség a dolog. Az M440es visszalépés ezt sztem a kisebb szám is mutatja alapból de hagyjuk. Igen belemegy a coreduo elméletileg még a core2duo is:[link]remélem tudtam segíteni
Sztem vegyél bele egy sima coreduot nem is kerül sokba itt apróban nézz szét sztem
-
outsiders
aktív tag
Sziasztok! RAM bővítésen töröm a fejem mivel az 1gb a 6715b-mben lehetne több is
NAszóval van annak valamilyen hatása a garanciára, ha veszek bele egy 2gb-osat és a benne lévő 2db 512est eladom? Belekötnek ha esetleg szervízbe kell vinnem a gépet? Köszi a válaszokat -
outsiders
aktív tag
Szia mobil procit itt a fórumok között keress egy Oliverda nevű tag árul korrekt áron. Akkora guru nem vagyok, de sztem nem lesz ott baj a hűtéssel hisz a sempron is melegszik a kétmagos meg csak modernebb ergo kevesebbet fogyaszt és kevesebb hőt termel szvsz.Hogy mekkorát? Ennél a srácnál olyan tl60-ig(2ghz) kaphatóak kedvező áron asszem20alatt, bár a sempronhoz képest mind1ik előrelépés lesz.
itt a link[link] -
outsiders
aktív tag
Szia mobil procit itt a fórumok között keress egy Oliverda nevű tag árul korrekt áron. Akkora guru nem vagyok, de sztem nem lesz ott baj a hűtéssel hisz a sempron is melegszik a kétmagos meg csak modernebb ergo kevesebbet fogyaszt és kevesebb hőt termel szvsz.Hogy mekkorát? Ennél a srácnál olyan tl60-ig(2ghz) kaphatóak kedvező áron asszem20alatt, bár a sempronhoz képest mind1ik előrelépés lesz.
-
outsiders
aktív tag
válasz
xcbiker #1654 üzenetére
Hát igen valahol olvastam, hogy mintha ugyanaz a bill lenne rajta mint a hp 530ason de ez nem fix abbol meg szaladgál jopár az országban. Tényleg nagyon megköszönném ha tudna vki segíteni mert igy nehézkes a gépelés és nem is akarom megszokni így
Kérdezz utánna légyszi vagy akár elég ha megadod a megrendelőd számát v mailjét és majd kunyizok utánna.
Köszi előre is a segítségedet -
outsiders
aktív tag
Sziasztok!
HP 6715b-m van és szükségem lenne hozzá két db billentyűre mivel kettőt sikerült kicsinálnom a sztori hosszú és kínos
Nem tudom, h lehetséges-e, de nem szeretnék teljes billentyűzetcserét. Nem feltétlen ennek a típusnak kéne két billje, elég ha ugyanolyan méretű és hasonló rögzítéssel rendelkezik. Az sem baj ha egy renew gépé volt és esetleg arab v hasonlo, csak ne legyen ott az a 2lyuk a billentyűmön. Fizetek is érte max egy 1000est a 2billért, sztem ennyiért megéri annak akinek van ilyen elfekvőben.
nagyon szépen köszönöm a segítséget, priviben írjon aki tud rajtam segíteni. -
outsiders
aktív tag
Sziasztok HP 6715b GB833EA típusú gépem van amiben egy Sempron proci van és 1gb ram. Sztetek érdemes lesz majd fejleszteni a prcit vmilyen kétmagos turionra és venni bele 2szer 2gb ramot? Procit hol lehet hozzá beszerezni?
köszi a segítséget -
outsiders
aktív tag
Nem tudja vmelyikőtök h kb mennyiért lehet venni X2es turionos AMD procikat és honnan?
Mennyiért rakják be kb? megéri váltani Sempronról?
Köszi a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged