- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
Új hozzászólás Aktív témák
-
outsiders
aktív tag
Naszóval Hp-s létemre megnéztem neked
Mondjuk te is meg tudtad vola nem egy nagy ördöngősség a dolog. Az M440es visszalépés ezt sztem a kisebb szám is mutatja alapból de hagyjuk. Igen belemegy a coreduo elméletileg még a core2duo is:[link]remélem tudtam segíteni
Sztem vegyél bele egy sima coreduot nem is kerül sokba itt apróban nézz szét sztem -
outsiders
aktív tag
Sziasztok! RAM bővítésen töröm a fejem mivel az 1gb a 6715b-mben lehetne több is
NAszóval van annak valamilyen hatása a garanciára, ha veszek bele egy 2gb-osat és a benne lévő 2db 512est eladom? Belekötnek ha esetleg szervízbe kell vinnem a gépet? Köszi a válaszokat
-
outsiders
aktív tag
Szia mobil procit itt a fórumok között keress egy Oliverda nevű tag árul korrekt áron. Akkora guru nem vagyok, de sztem nem lesz ott baj a hűtéssel hisz a sempron is melegszik a kétmagos meg csak modernebb ergo kevesebbet fogyaszt és kevesebb hőt termel szvsz.Hogy mekkorát? Ennél a srácnál olyan tl60-ig(2ghz) kaphatóak kedvező áron asszem20alatt, bár a sempronhoz képest mind1ik előrelépés lesz.
itt a link[link] -
outsiders
aktív tag
Szia mobil procit itt a fórumok között keress egy Oliverda nevű tag árul korrekt áron. Akkora guru nem vagyok, de sztem nem lesz ott baj a hűtéssel hisz a sempron is melegszik a kétmagos meg csak modernebb ergo kevesebbet fogyaszt és kevesebb hőt termel szvsz.Hogy mekkorát? Ennél a srácnál olyan tl60-ig(2ghz) kaphatóak kedvező áron asszem20alatt, bár a sempronhoz képest mind1ik előrelépés lesz.
-
outsiders
aktív tag
válasz
xcbiker
üzenetére
Hát igen valahol olvastam, hogy mintha ugyanaz a bill lenne rajta mint a hp 530ason de ez nem fix abbol meg szaladgál jopár az országban. Tényleg nagyon megköszönném ha tudna vki segíteni mert igy nehézkes a gépelés és nem is akarom megszokni így
Kérdezz utánna légyszi vagy akár elég ha megadod a megrendelőd számát v mailjét és majd kunyizok utánna.
Köszi előre is a segítségedet

-
outsiders
aktív tag
Sziasztok!
HP 6715b-m van és szükségem lenne hozzá két db billentyűre mivel kettőt sikerült kicsinálnom a sztori hosszú és kínos
Nem tudom, h lehetséges-e, de nem szeretnék teljes billentyűzetcserét. Nem feltétlen ennek a típusnak kéne két billje, elég ha ugyanolyan méretű és hasonló rögzítéssel rendelkezik. Az sem baj ha egy renew gépé volt és esetleg arab v hasonlo, csak ne legyen ott az a 2lyuk a billentyűmön. Fizetek is érte max egy 1000est a 2billért, sztem ennyiért megéri annak akinek van ilyen elfekvőben.
nagyon szépen köszönöm a segítséget, priviben írjon aki tud rajtam segíteni.

-
outsiders
aktív tag
Sziasztok HP 6715b GB833EA típusú gépem van amiben egy Sempron proci van és 1gb ram. Sztetek érdemes lesz majd fejleszteni a prcit vmilyen kétmagos turionra és venni bele 2szer 2gb ramot? Procit hol lehet hozzá beszerezni?
köszi a segítséget

-
outsiders
aktív tag
Nem tudja vmelyikőtök h kb mennyiért lehet venni X2es turionos AMD procikat és honnan?
Mennyiért rakják be kb? megéri váltani Sempronról?
Köszi a válaszokat

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Mobil flották
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Sztem vegyél bele egy sima coreduot nem is kerül sokba itt apróban nézz szét sztem
Pyttawrx