- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Videószerkesztés
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
Space marine #9290 üzenetére
Akkor barkácsra fel.
De inkább valami modding topicot kéne keresned, ahol tudnának tanácsot adni. Mert ez nem éppen alkatrész csere.
A tápellátást pedig arra értettem, hogy afelől vannak kétségeim, hogy a monitort nem birná el, még ha a csatlakozó megfelelne. Mert egy 10 és 15collos monitor energiafelvétele nem ugyan az, nem tudom egy netbook mennyire van ellátva szuflával, bár azt lehet akkor meg tudod oldani mint írtad. -
MurdR
veterán
válasz
Space marine #9286 üzenetére
És miként csatlakoztatnád a monitort? Mert szerintem monitor kábelét sem tudod csatlakoztatni az alaplaphoz. A tápellátás sem u.olyan. de ebben nem vagyok biztos.
-
MurdR
veterán
válasz
Space marine #9283 üzenetére
Azt már inkább nevezzük művészetnek.
De nem csak fizikai korlátja van a dolognak. Hűtés is pl, már ott is elbukna ha egy Celeronhoz tervezett notiba i7et raksz -
MurdR
veterán
válasz
Space marine #9280 üzenetére
A Notebookokban nem tudsz csak úgy alaplapot cserélni... Ez nem PC, ez Noti. Örülj ha hozzá valíló alaplapot találsz
Szinte minden notinak más a lapja. Fizikálisan is.'
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3499
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest