- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Házimozi belépő szinten
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
koszonom, amugy a kartya nagyon jo jatekra is ami kifoghat rajta 1 bf3 ott mar nem lehet high beallitasokkal jatszani
... csak gondoltam hogy eselteg ez meg jobb lehet ha mar 2 magos vagy kartyas... viszont abban tudnal meg nekem segiteni hogy a 3.0 b ami mondjuk ati 5850 v 70 kartya, egyezik e a foglalat a 3.0 he kartyaval? vagy hala az egnek a gyartok ennyire g cik, hogy minden kartyanal mas foglalatot adnak ki. mondjuk felek hogy inkabb masik laptopot kene nezni, de az mar min gtx 460m nel indul ami erdemben tobbet tudna, mint most ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyaralás topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos fejegységek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Dell WD19TBS USB-C Thunderbolt dokkoló + 180W tápegység
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Világító magyar billentyűzetek - 24 hó garanciával.
- Dell WD19S USB-C Dokkoló állomás K20A001,180W Adapterrel,számla,garancia!10+ db
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

... csak gondoltam hogy eselteg ez meg jobb lehet ha mar 2 magos vagy kartyas... viszont abban tudnal meg nekem segiteni hogy a 3.0 b ami mondjuk ati 5850 v 70 kartya, egyezik e a foglalat a 3.0 he kartyaval? vagy hala az egnek a gyartok ennyire g cik, hogy minden kartyanal mas foglalatot adnak ki. mondjuk felek hogy inkabb masik laptopot kene nezni, de az mar min gtx 460m nel indul ami erdemben tobbet tudna, mint most ez.
Pyttawrx