- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Epson nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- USB portok garmadája az ASRock AMD-s alaplapján
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem tudom mennyibe kerülnek, ennyire nem követem az árakat AMD téren. Keress rá, de újat én még sehol nem láttam, csak vannak emberek, akik árulnak valahonnét beszerzett procikat.
Vagy E-bay.Esetleg van még notebookos topic, kérdezz rá ott is, mennyivel változik egy négymagos proci teljesítménye a mostanihoz képest, és ez jelent-e valamiféle hátrányt ismerve a gép hűtési tulajdonságait.
Az a legnagyobb gondom, h az igazán magas órajelű négymagosok már 45W-os TDP-vel rendelkeznek, ami jóval több, mint a mostani proci 25W-ja.
Tőlem kicserélheted, de nem én ajánlottam.Mire használod a gépet, h nem elég a mostani teljesítmény?
Bár nekem az a véleményem, h Intelt kellett volna venned.
Ezek a mostani, második generációs i3-as, i5-ös procik nagyon erősek, P360-ast biztos nem vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Epson nyomtatók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest