- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HTPC (házimozi PC) topik
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
djsnail #4436 üzenetére
Én a helyedben megpróbálnám a gép és a VGA BIOS-t frissíteni (persze megfelelő elővigyázatossággal). Mivel megy a kettő együtt, csak bekapcsoláskor van probléma, ezért gondoltam rá. Szoftveres kompatibilitási gond lehet, ezekre pedig a BIOS-frissítések megoldást szoktak kínálni.
-
válasz
djsnail #4436 üzenetére
A bekapcsológombnak nem tudom mi lehet a baja.
Talán így jelzi, h a VGA nem abba a notiba való, és nagyobb (ez nem is biztos) lehet az áramfelvétele, mint a réginek?A hőfokok meg szerintem rendben vannak, bár annak a videokártyának a hőtermelését nem ismerem.
Csak abból tudok kiindulni, h egy hasonló szériás 17"-os Fu-Si notiban a Go 6800-as kártyának kicsivel még ennél is magasabb értékei vannak.Daa-raa azért zárta mert tényleg itt szoktak ilyesmiket kérdezgetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- Fotó állvány eladó
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest