- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
miti5
tag
válasz
Pyttawrx #14323 üzenetére
Szia!
Semmit nem csinál,csak a kék led világít ami a bekapcsolást jelzi ennél...töltést veszi.Nem indul el semmi,Hdd cseréltem ,semmi.
Úgy keletkezett ,hogy cd -ről telepítettem alcohol programon keresztül, elsötétült a kép,mint amikor a kép. védő elveszi,mintha alvó áll. ment volna, Semmire nem reagált ,így aksit kivettem,majd vissza és azóta semmi!
Ami még kiderült ,hogy ez az Alcohol vírusos vagy nem tudom,mert egy másik laptopra is feltettem ,ezen van aida64, hőfok stb az egekbe nyomja,proci 100%-on ment ennél is (nem egy új gép ,de akkor is ),,gyorsan ki is kapcsoltam. Így Utólag lehet ,h a Samsungot is ez főzte volna meg ,valamit,proci ,alaplap??--de melegnek nem éreztem akkor,,figyelő progi meg semmi nem volt rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- HP Elitebook 840 G5 / 840 G6 magyar billentyűzet.
- Lenovo Thinkpad 40A9 Dokkoló
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Zbook/860/850/840/30 G10/G9/G8/G7/G6/G2/T14/14S/T590/T490/T580/T480/T570/T560/W541/Legion 5/X1yoga3
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest