- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
Hali több kérdésem is lenne!
A laptopom ez:
http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-15R-Special-Edition-Notebook.78323.0.html
Tehát a gyári HDD-t kicseréltem már 1 samsung SSD-re.
Ez eddig rendben is van, viszont kiváncsi lennék rá, hogy a DVD meghajtó milyen csatlakozóval csatlakozik mert alig használom és ha rálehetne beraknék 1 hdd-t neki mégis csak gyorsabb mint USB, vagy esetleg 1 ssd-t.
Továbbá az lenne még a kérdésem, hogy mSATA hely van-e benne és ha nincs lehet-e csinálni benne? pl kiszedni valami mást és annak a helyére tenni az msata SSD-t
Egyszer már szét szedtem mikor tisztogattam és láttam a wifi kártyát(kábelt használok wifit nem) hogy mSATA de lehet elnéztem. Vagy talán a hálózati vezérlő egyben van wifi vel és nincs külön háló és wifi kártya?Nem tudom sajnos, hogy milyen csatlakozója van a DVD-nek
Ha SATA2 v 3 az jo lenne de ne mvagyok biztos benne. Tudja valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Notebook bontás (Asus, Acer, HP, Dell, Lenovo)
- Eladó gyári Dell laptop töltők és töltőfej átalakítók
- Lenovo 100, 300, B50 egyes típusaihoz való utángyártott szűz akku eladó, csere!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged