- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shifty01
aktív tag
Hali több kérdésem is lenne!
A laptopom ez:
http://www.notebookcheck.net/Review-Dell-Inspiron-15R-Special-Edition-Notebook.78323.0.html
Tehát a gyári HDD-t kicseréltem már 1 samsung SSD-re.
Ez eddig rendben is van, viszont kiváncsi lennék rá, hogy a DVD meghajtó milyen csatlakozóval csatlakozik mert alig használom és ha rálehetne beraknék 1 hdd-t neki mégis csak gyorsabb mint USB, vagy esetleg 1 ssd-t.
Továbbá az lenne még a kérdésem, hogy mSATA hely van-e benne és ha nincs lehet-e csinálni benne? pl kiszedni valami mást és annak a helyére tenni az msata SSD-t
Egyszer már szét szedtem mikor tisztogattam és láttam a wifi kártyát(kábelt használok wifit nem) hogy mSATA de lehet elnéztem. Vagy talán a hálózati vezérlő egyben van wifi vel és nincs külön háló és wifi kártya?Nem tudom sajnos, hogy milyen csatlakozója van a DVD-nek
Ha SATA2 v 3 az jo lenne de ne mvagyok biztos benne. Tudja valaki esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Update 10.07. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest