- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- HTPC (házimozi PC) topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zuhi
csendes tag
Helló mindenki!
Volna egy olyan gondom ,hogy netről vettem egy 40GB-os Hitachi hdd-t és Password-ot kér indítás előtt.
Hogy tudom ezt megkerülni kikapcsolni vagy bármi inaktiváló kulcsl étezik hozzá?
Így ha nem jó kulcsot ütök be a gép látja listában, de nem enged hozzá férni még a gép gyári recovery lemezének nek sem
Mit tudok tenni? Akitől vettem sem ismeri a pass-t hozzá.
Ettől eltekintve hibátlannak tűnik eddig. Nem kerreg stb látható/hallható problémát nem eszközöl. Mondták próbálkozzak panel cserével, de azzal ijesztetek be ,hogy a pass cache nem a panelen hanem a tokozásban van így azzal se mennék semmire.
Kérem aki tud segítsen. Előre köszönöm zuhi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged