- ASUS ROG Ally
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Tervezzen neked chipet a Samsung!
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Sziasztok van nekem egy Lenovo Think Pad T540P notim,amiben a hd felbontású kijelző hibás lett , függölegesen végig fut egy vékony csik.Mutatom[link][link]a notiban két vga van.Hd grafics 4600,és GeForce GT 730M 1GB.A noti külső kijelzőre köntve hibátlan képet vetit ki,és gpu z ,valamint aida rendszer stabilitás teszt alat is hibátlan a kép.Nem változik.Csak a noti saját kijelzőjén van ez a hiba.és ott sem változik semilyen terhelésnél Azzonnali noti kérdések topikban azt mondták hogy kijelző hiba. Szétkaptam a kijelzőt és a kijelző tipusa, LG LP 156WH4 TP P2 a gyári adatok szerint 30 pines [link] de azért csináltam saját képet is.Akkor ez tuti 30 pines csati?[link][link] Azért kérdezem mert fhd ra szeretném cserélni és tutira tudnom kellene hogy 30 pines e a csati.Másik kérdésem,hogy miután ujra vissza raktam a kábelt,és tutira jól van a helyén,már nem jön be kép a kijelzőn csak a háttér világítás kel életre de képet nem ad.Lehet teljesen tönkre ment a kijelzo?Tuti előre is a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ASUS ROG Ally
- Redmi Note 15 4G? Van képünk hozzá!
- Éjszakai műszak
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mobil flották
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- JBL Charge 5
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx