- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
Aktív témák
-
Cs_Laci
senior tag
Nah, akkor vélemények:
A nagy táska 14,1 -es, laptophoz ideális. Nekem a 15''-es IBM R51-em csak miliméterek miatt nem ment bele. De amúgy kellemes. Egész sok notebook táskát mustráltam. Az anyaga jó, saroknál keményített műanyaggal.
Namost nem tudom mire gondolsz, mint kemény? Stabil, és ebben a kategóriábn ennél keményebb nincs is. Ez egy burkoló gyakorlatilag, csak egy rekeszes, de arra ideális. Akinek komolyabb kell, az 2-3 rekeszest keres. és az jobban tud védeni oldalról, de csak mert van még több rekesz.
Viszont a Firewire-s cucc.. Az nekem nagyon bejött. Full alu, és abból is a komolyabb kivitel. Én most egy 60Gb-os Fujitsu 5400 Rpm-es 8Mb cache-s vinyót tettem bele, és simán viszi betáplálás nélkül. 100G-s 7200-as 16 cache-s vinyót nem garantálok.. visznont sima 9v 1A az adaptere, standard bemenettel, tehát úgy fest egy univerzális adapter is jó hozzá. Sebességet még tesztelek. -
Cs_Laci
senior tag
Arra van az adapter, hogy vannak 100Gigás, 7200 RPM-es notebook vinyók, amiknek akkora az áramfelvétele, hogy nem bírná el egy firewire, és nem működne. Én kitesztelem egy 60G-s 5400-as Notebook vinyóval, REmélem elviszi. Ha igen, sirály, ha nem, akkor emgy bele egy 15G-s régebbi típus. Azt tutira bírja. Majd írok teszteredményeket, akkor kelendőbb
Amúgy a firewire félig necces, félig jó. Nekem király, mert olyan alaplapom van, és minden notebook-omon van, és egy régebbi notim is van, amin viszont nem lenne USB 2.0. De remlem a kicsi fejű Firewire csati van hozzá (4 pin), egyébként kellemetlen lesz. Bár a bemenet 6 pines, de majd este leírom pontosan. -
Cs_Laci
senior tag
Nah, jössz nekem
Ez egy EagleTec ET-HDC1394AS típusszámú Firewire csatolófelületű 2.5''-es (Ezt nem írja, csak a mérete alapján ez az első tippem!! Lehetne még 1.8, de az szvsz ksebb lenne, meg ritka) notebook HDD-hez való meghajtó. A teljes gyári specifikációja ennyi:
Bővebben: link
Azt viszont most megmondom, hogy kérdezni fogják, hogy alu, vagy műanyag. Ránézésre első körben alut mondtam, de elbizonytalanodtam... És még az is kérdés, hogy egy Notebook HDD-t elvisz -e külön táp nélkül, Mert USB 2.0 tudom, hgy le tud adni akkora teljesítményt, de a Firewire ilyen paraméterét nem tudom.
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Vinyóm sajnos van bele, egy 15G-s, he lehet nélküle megvenni
Amúgy kell hozzá plusz tápcsati? USB 2.0-ra lehet csatolni?
De ha ma este találkozunk, amikor elhozod a cuccokat, akkor beazonosítom neked pontosan
Amúgy meg 2 db táskára lennék vevő. Egyet akartam, de van helye.. Max úyg nézek majd ki a repülőn, mint egy jobb fajta a karácsonyfa..
Szerk: Telszámod tedd be az adataid közé, ha árulni akarsz: szvsz megéri
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Egy olyan alu 2.5''-es Firewire external disk drive érdekel!! Mennyi az ára?
És kérle adj egy telefonszámot, hogy tudjunk egyeztetni !! -
Cs_Laci
senior tag
Akkor kedden ott vagyok érte a bárhol
Azért remélem emberi helyen
Számolgattam, és csak 1 kell. Az IBM-hez van egy notebook tartó hátizsák, kinn várja Párizsban, nekem meg ez átmenetinek kell, mert én is hátizsákozni fogok, lévén bicajjal kell közlekednem. Csak valahogy fel kell vinni repülőre a két gépet.
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Emlékeim szerint 2.54 cm
Az 38,1-es képátló kb 40 cm. Akkor jó a nagyobbik.
Nekik lesz
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Cs_Laci
senior tag
Egy 15.4'' 16:10-es, valamint egy 15'' sima notebook-hoz kéne. A agyobbikba beleférnek?
Akkor azonnal kell 1. De lehet, hogy 2
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 FE 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest