- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrassidis
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ''kis'' problémám. Egy FSC Amilo M7740G típusú notebook boldog tulajdonosa voltam tegnapig. Az történt, hogy bekapcsoltam a gépet, Windows Xp home (jogtiszta, eredeti) indulna, a fekete alapon Microsoft jel okés, és a kék oda-vissza (töltést jelző) csík is ok, kijelző elsötétül, gép újraindul. Ezt eljátszotta kb 3-szor, ekkor meguntam, nyomva tartottam a bekapcsológombot, kikapcsoltam a gépet. Újra elindítottam, fekete képernyő, üzenet: ''A Windows súlyos hiba miatt kikapcsolt, válasszon az indítási módok közül'' (Nem pont ez, de ez a lényege.) Kiválasztottam, hogy Windows normál módú indítása, ekkor ugyanazt játszotta. Kiválasztottam a ''legutóbbi helyes beállítások alapján történő indítást'', ugyanaz.
Meguntam, Windows Recovery Disc, javítás opció semmit sem csinált. Újraraktam az Xp-t, működött is. Ma reggel bekapcsolom a gépet, (akksi kivéve, csak adaterről), betölti az asztalt, kb tíz perc működés után magától kikapcsol. Akksiról megy, semmi baja, nem kapcsol ki.
Szerintetek mi lehet a baja? Áramellátás? Netán alaplap (csak ez ne, könyörgöm!!)? Ha alaplap gondja lenne, akkor akksiról sem indulna el, ugye? Szétszedni még nem próbáltam, és nem is szeretném. A ventillátor nem tudom, hogy megy -e, mert meghallgattam, mintha működne, de nem pörög gyorsan (mondjuk nincs is terhelve a processzor).
Légyszi segítsetek!!
Előre is köszi!!
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Subaru topik
- Google Pixel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- HP ZBook FireFly G11
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest