Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyaman
tag
válasz
apple87 #11070 üzenetére
Mert előtölt bizonyos dolgokat:
"Paradoxonnak tűnhet, de a memória lefoglalása pont a teljesítménynövekedést szolgálja. Előre lesznek töltve olyan program részek, vagy programok, amikre a számítógép használatod során, valamilyen szakaszban általában mindig szükséged van, ebből kifolyólag gyorsabban indulhat el. Ha szükséged lesz ezen erőforrásokra, akkor felszabadítja és odaadja a futó alkalmazásnak.
A heteske már van olyan intelligensen megírva és modern technológiákkal megáldva, hogy meg tudja határozni mire lehet szükséged és mire nem, megtanulja és kikalkulálja. A te kényelmed és élményed érdekében." -
Sanyaman
tag
Sziasztok!
Esetleg nem tudja valaki, hogy egy Asus EEEPC X101-ben lévő hűtőventi kompatibilis-e valamelyik másik netbookban lévő cuccal? Ez a pontos típusa a gépnek: Asus eee pc x101-blk005
Köszi!
-
Sanyaman
tag
Sziasztok
Lenne egy ismerősömnek egy leharcolt ACER Travelmate 2413-as laptopja, elhozta hozzám megnézésre. Akksi mint kiderült zárlatos lehet, kijelző nem működik. VGA chip ok, mert a kimeneten ad képet. Kijelzőn csak gyenge háttérvilágítást látok, de képet nem. Mivel már vki előttem kicsit szétbarmolta, én is belekukkantottam, hátha csak a kijelzőkábel csúszhatott le, de az fixen illeszkedik. Kijelzőcserés lenne?
Előre is köszi.
-
Sanyaman
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék. Egyik ismerősöm felküldte a gépét hogy csináljak vele valamit. Viszont ez meghaladja a tudásom. Adott egy Toshiba L500D laptop, amibe töltőt bedugva sem világít semmilyen led, be sem kapcsol. Mivel nekem is ilyen gépem van kipróbáltam a töltőjét az én gépemmel, azt tölti rendesen, tehát a töltő jó. Akkor mi lehet a gond? Amiket eddig olvastam már kipróbáltam (memória nélkül, HDD nélkül, stb), de semmi eredmény. Ötlet?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest