Új hozzászólás Aktív témák
-
Darthasx
újonc
Acer aspire e15 laptopom néhány hete leesett, kb 1m magasról a padlóra, akkor eltört a képernyő bal oldali zsanérja. Azonkívül, hogy kicsit problémás lett a lehajtása tökéletesen müködött mostanáig. Sem pixelhiba, sem zörejek nem voltak. A komolyabb gond ma történt amikoris játék közben kikapcsolt. Visszakapcsoltam, es egy kilógó vezeték elkezdett füstölni,és újból kikapcsolt a gép. Erre azonnal áramtalanítottam (aku nemvolt benne). Megvizsgáltam a kábelt, és látom, hogy egy helyen le van égve a szigetelés. (mintha azbeszt-el lenne bevonva a huzal, vagy valami hasonló anyag, nem sima müanyag szigetelés.
Gondoltam hátha megoldja a problémát ha simán csak újra bevonom szigszalaggal a huzalt , de nem segített. Bekapcsoláskor a gép a szokásos hangon felbúg, de 2sec múlva kikapcsol. Nincs most pénzem kijelző cserére, megoldható lenne, ha hdmi porton keresztül rácsatolok egy monitort?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TP-LINK routerek
- Nintendo Switch 2
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Környezetvédelem
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- További aktív témák...
- XPRO Wood fa laptop állvány
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest