- Hobby elektronika
- Milyen joysticket vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
norgetroll
csendes tag
válasz
norgetroll #9618 üzenetére
1 hete elvitték a Lenovo gépemet, gondoltam odacsörgök, hogy miújság, mire az ügyfélszolis közölte velem, hogy leállították a javítást, mert ügyfél által okozott kárnak tűnik. Kérdezem, hogy egy ügyfél hogy ronthat el egy vinyót? nem válaszolt, csak mekegett, és mondta, hogy még egyszer fogják tesztelni, meg küldenek képeket. Képeket? mégis miről? akadozó vinyóról? Kezd elgurulni a gyógyszerem, de tényleg. Erre kérdezi tőlem, hogy külső sérülés nem volt? Mondom dehogy, tökéletes állapotban küldtem el a gépemet, hungarocellbe bújtatva, plusz még újságpapírokat is gyömöszöltem bele. Kezdek félni.
-
norgetroll
csendes tag
válasz
Impressa #9636 üzenetére
naigen, azt már megcsinálam tegnap, mert én már teljesen indulásra készenálltam a géppel, mert voltam olyan naiv, hogy mivel az automata edigital szervizvonal azt mondta, hogy edigitalos jótállási jeggyel hozzájuk kell vinni, el is akartam indulni. csak azért kértem az ügyintézőt másnap, hogy vinni kell-e a dobozt is. aztán lekezeltek, hogy hogy képzelem, tudhatnám, hogy a Lenovot kell hívni, és nem őket.
-
norgetroll
csendes tag
-
norgetroll
csendes tag
válasz
Impressa #9632 üzenetére
kösz a válaszaidat egyébként. azt még meg tudod nekem mondani, hogy ha van a gépen rejtett partíció, azt hol tudom megnézni? mert azt írja a sajátgép, hogy 464GB full, ebből 446 szabad. de akkor hova tűnt a maradék 36 GB? és most ahogy látom, a sajátgépben a meghajtó neve alatt megjelent egy piros tábla, benne fehér X, ezt vajon ez a HDD Sentinel tette oda, vagy kezd világvége lenni a gépen?
-
norgetroll
csendes tag
válasz
TommyNagz #9619 üzenetére
Köszi, hogy bővítetted a negatív tapasztalatok táborát. :/ nem vagyok túl bizakodó ezek után. sajnos egyáltalán nem értek a gépekhez, csak reménykedni tudok, hogy ők igen. azt olvastam, hogy egyszer nagyon gyorsan visszakaptad a géped (első alkalommal), a többi esetnél ez hogy alakult? csak azért kérdezem, hogy mire számíthatok. látom elég sok cuccot kicseréltek neked benne, remélem ezzel nem fognak szarakodni az én esetemben sem.
-
norgetroll
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo Ideapad G570, 2011. decemberi vétel, idén decemberig még bőven garanciás. A hiba a következő, kb. fél éve szaggat, akad minden, a programok nem futnak rendesen, a videók akadoznak, ha hirtelen feltolom a hangot, akkor pár másodpercig sípol, mintha felakadt volna a lemez, és néha teljesen lehetetlen dolgozni rajta. Ellenben néha eltelik 1-2 óra, amikor nem olyan vészes a dolog.
Óriási szükség volt a gépemre, ezért halogattam a dolgot, de ma rászántam magam, és fehívtam a Lenovo szervizt (edigital elküldött oda), és megkértek, hogy töltsem le a HDD Sentinelt, és ha az hibát jelez, akkor elviszik a gépet. Ok, ezt meg is tettem, íme az eredmény:
http://kepfeltoltes.hu/130717/vinyo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Visszahívtam őket, a kondíció százalékra voltak kíváncsiak, bemondtam, hogy 20%, erre közölte az operátor, hogy 48 órán belül eljönnek érte. Javítási időre 1-2 hetet mondott.
Namost az a kérdésem, hogy lehetséges, hogy tényleg a rossz vinyó miatt ilyen a gépem? Nem fognak elsiklani más hiba felett? A program azt írja ki, hogy ezt még nem javítják garanciálisan, akkor nem cserélik ki? Vannak tapasztalaitok ezzel kapcsolatban? Eddig csak rosszat hallottam a Lenovo szervizről, kérlek nyugtassatok meg, hogy ezt már javítják/cserélik és a többi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/24/512Gb Spacegray színű számítógép, 1év Apple Garival, Horvát bill
- Eladó egy Macbook Pro 14" 10/10/16/512Gb Spacegray színű számítógép, 1év Apple Garanciával, Arab bil
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- HP ProoBook 430 G5 laptop (Kijelző törött)
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest