- Vezeték nélküli fülhallgatók
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- Akciókamerák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorider
csendes tag
válasz
viktorider #11496 üzenetére
a norton bejelzett h a dwm.exe elvileg a nagy processzorhasználat okozója,
a vicces h ahogy én rákerestem ez a win7 es vizualis effektekért felelős, (Abklakok áttűnése stb.) , és miután levettem az effekteket a nullára, a probléma még mindig ugyanugy fennáll ..
(pedig nem a leggyengébb notim van ) -
viktorider
csendes tag
sziasztok !
a következő a problémám : a laptopom látszólag minden komolyabb igénybevétel nélkül is pörgeti a ventit mint az állat, és melegszik is ,ahogy azt a hőmérős program (speedfan) mutatja. nem megy semmi extra, mondjuk netezek. itt jön az érdekes, nyitok egy feladatkezelőt (h megnézzem eszi e vmi nagyon a cpu-t ,ramot) és erre leáll a pörgés szinte rögtön, és a hőmérséklet is visszaesik normál értékre !
ötlet? vírusom van ? -
viktorider
csendes tag
-
viktorider
csendes tag
válasz
kreten67 #11378 üzenetére
köszönöm a temérdek választ. ^^
kreten67 - ha jól gondolom te javítasz laptopokat, mennyi lenne egy ilyen samu ujrapasztázása silverrel ? privátban is irhatod..illetve irtátok hogy kiszáradt a hűtéscsöve
ez mit takar? ilyenkor cserés az egész hűtőmodul ?
(még a hőfokokról, most pl csak a chrome megy 6-8 tab-al , meg egykét apró progi, a prociesszormagokra 80 fokot ir, nekem ez is kicsit soknak tűnik, bár nem idle mód) -
viktorider
csendes tag
válasz
kreten67 #11374 üzenetére
köszönöm a válaszokat , bár kicsit csalódott vagyok
azért gondoltam megtervezik normálisan egy ~250 k -s gép hűtését. nincs akkor semmi egyéb megoldás? nem lehet bele jobb minőségű ventit tenni? ami magasabb fordszámra képes hasonló zaj mellett pl, (gondolom átmérőt nem lehet modositani
) a pasztázás használhat? vagy törődjek bele h ez ennyit tud és vagy tönkremegy egyszer v nem játszok többet
jah és tavaly szeptermberben vettem a gépet , közel újan
-
viktorider
csendes tag
sziasztok !
adott egy samsung NP700Z3A - 14 colos , i5 , NVIDIA GeForce GT 620M
a gondom az lenne h játéknál valami eszméletlen felmelegszik, (külső monitorra van kötve.)
nézegettem progival, 95 fokig felmegy a proc és a videokari. már új kora óta !! tehát nem a kosztól .
( idle módban is átlagon felüli olyan 60-70 fokos)a fő gondom hogy (ha jól gondolom) eléri a maglassulási küszöböt néha játék közben, elkezd szaggatni a cucc, olyan 10-20 másodpercig, majd ujra minden oké.
az egyik kérdés, árt -e ez neki ? a másik, milyen laptophűtőt ajánlotok ami ténylegesen le is viszi a hőfokot? (probáltam már párat de nem okoztak érdemi javulást, fő szempont h csendes legyen ! (meg ne 15 ezer
)
csatolok egy fotót a hőfokokmérésről
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Mazda topik
- PlayStation 5
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- További aktív témák...
- GARANCIÁLIS BONTATLAN MINDEN MACBOOK AIR M4
- Tyű-ha Lenovo Thinkpad X1 Carbon G8 Profi Érintős Laptop 14" -50% i7-10610U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest