- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Itt vannak az ASUS legszerényebb NVIDIA Blackwell architektúrás VGA-i
Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi081
tag
válasz
Pyttawrx #19631 üzenetére
Köszönöm, ezt legközelebb mindenképp kipróbálom ha előjön a hiba, ugyanis mióta beírtam ide, azóta 2-3x mindenféle hibajelenség nélkül indult...
@jasso, @gregory91: Nektek is köszönöm a választ/segítséget, különösebb fizikai behatás, leejtés nem érte, de ilyen áramkör jellegű problémán nem csodálkoznék ennyi üzemóra után.
-
ricsi081
tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 3537 az alábbi hibajelenséggel:
-kb két hete egyszer csak nem kapcsolt be, mindössze az első visszajelző led világított (kvázi áramot kapott)
-előtte nap az órát szinkronizálnom kellett, és ugyan az alaplapi elem lemerülése ellenére szerintem be kéne kapcsoljon, ennek a cseréjével kezdtem, hiszen már 8 éves gépről beszélünk (plusz ha már szétszedtem takarítottam, pasztáztam)
-ezután be is kapcsolt elsőre, én hülye örültem neki
-azóta kb minden nap várni kell véletlenszerűen 5-60 percet, addig csak az első led világít. Majd ezután kapok egy PXE-E61 hibaüzenetet, és 2-3 reboot után mintha mi sem történt volna minden működik megfelelően, kivéve, hogy az órát mindig újra kell szinkronizálni-windows újratelepítés megtörtént
-bios és dell diagnosztika szerint is minden rendben
-hard disk sentinel szerint a HDD 100%-os (ebben mondjuk kételkedem 8 év után, nem tudom mennyire megbízható a próbaverzió)Bárkinek bármi ötlete?
Akár egy kósza gondolatnak is örülnék ami mentén el tudok indulni, mert már kezd az őrületbe kergetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- általános iskolai rendszergazda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Macbook White 13" unibody
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest