- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
lil33
csendes tag
Sziasztok! AsusX51L laptopom 2 év körüli, nem volt gond eddig. Ma bekapcs, kék képernyő, Page fault in non paged area, 0x00000050 hiba és 0xE25kezdetű kód. Másodszorra indult, megy azóta is. Everest, teszt, nem mutat semmit, nem volt új progi telepítve rég. Az eseménynaplóban ennyi estéről, amikor kikapcsoltam: Esemény azonosítója: 1517 A Windows mentette xy felhasználó rendszerleíró adatbázisát, mert azt a kijelentkezés közben egy másik alkalmazás vagy szolgáltatás is használta. stb. Lehet ez oka? Mindenesetre hirtelen kimentettem a fontosabb dolgokat.
Köszönöm szépen a segítséget előre is!
-
lil33
csendes tag
válasz
pukkancska #2270 üzenetére
Köszönöm, hogy írtál, nem volt még, igen, biztosan ráférne, köszi. Nem nagyon merném szétszedni, az asztali gépet szétkaptam könnyebben, erre inkább majd megkérek valakit, aki gyakorlottabb benne
-
lil33
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni. Asus X51L laptopom nemrég múlt egy éves, tökéletesen működött eddig, XP, böngésző, levelező, Office, semmi extra nincs rajta, de munkára használom, napi 12-15 órát megy. Két napja kékhalállal fagyott le, rég nem láttam ilyesmit, ezen a gépen soha
lehet, hogy csak túlmelegedés miatt volt? Panellakás, dögséges meleg volt, épp csak egy órája ment akkor, azelőtt tartottam szünetet. Azóta ok, semmi gond vele, az Everest szerint 67 fokos volt a CPU, ez szerintem sok (most 3 órája megy, 45 fokos), de sok helyen azt olvastam, ez még belefér. Érdemes külön laptophűtőt venni, vagy tegyek fel olyan programot rá, ami jelez, ha túlmelegszik? Egyáltalán ez lehetett? Tudom, nem túl sok info, de hátha.. Bármilyen tanácsnak örülnék, és nagyon köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mikrotik routerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Szemüveges topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Samsung UE65NU8002 165 cm / 65 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest