- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kompakt vízhűtés
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lil33 csendes tag Sziasztok! AsusX51L laptopom 2 év körüli, nem volt gond eddig. Ma bekapcs, kék képernyő, Page fault in non paged area, 0x00000050 hiba és 0xE25kezdetű kód. Másodszorra indult, megy azóta is. Everest, teszt, nem mutat semmit, nem volt új progi telepítve rég. Az eseménynaplóban ennyi estéről, amikor kikapcsoltam: Esemény azonosítója: 1517 A Windows mentette xy felhasználó rendszerleíró adatbázisát, mert azt a kijelentkezés közben egy másik alkalmazás vagy szolgáltatás is használta. stb. Lehet ez oka? Mindenesetre hirtelen kimentettem a fontosabb dolgokat.  Köszönöm szépen a segítséget előre is! Köszönöm szépen a segítséget előre is!
- 

lil33 csendes tag válasz  pukkancska

üzenetére pukkancska

üzenetéreKöszönöm, hogy írtál, nem volt még, igen, biztosan ráférne, köszi. Nem nagyon merném szétszedni, az asztali gépet szétkaptam könnyebben, erre inkább majd megkérek valakit, aki gyakorlottabb benne  
- 

lil33 csendes tag Sziasztok! Szeretnék tanácsot kérni. Asus X51L laptopom nemrég múlt egy éves, tökéletesen működött eddig, XP, böngésző, levelező, Office, semmi extra nincs rajta, de munkára használom, napi 12-15 órát megy. Két napja kékhalállal fagyott le, rég nem láttam ilyesmit, ezen a gépen soha  lehet, hogy csak túlmelegedés miatt volt? Panellakás, dögséges meleg volt, épp csak egy órája ment akkor, azelőtt tartottam szünetet. Azóta ok, semmi gond vele, az Everest szerint 67 fokos volt a CPU, ez szerintem sok (most 3 órája megy, 45 fokos), de sok helyen azt olvastam, ez még belefér. Érdemes külön laptophűtőt venni, vagy tegyek fel olyan programot rá, ami jelez, ha túlmelegszik? Egyáltalán ez lehetett? Tudom, nem túl sok info, de hátha.. Bármilyen tanácsnak örülnék, és nagyon köszi előre is! lehet, hogy csak túlmelegedés miatt volt? Panellakás, dögséges meleg volt, épp csak egy órája ment akkor, azelőtt tartottam szünetet. Azóta ok, semmi gond vele, az Everest szerint 67 fokos volt a CPU, ez szerintem sok (most 3 órája megy, 45 fokos), de sok helyen azt olvastam, ez még belefér. Érdemes külön laptophűtőt venni, vagy tegyek fel olyan programot rá, ami jelez, ha túlmelegszik? Egyáltalán ez lehetett? Tudom, nem túl sok info, de hátha.. Bármilyen tanácsnak örülnék, és nagyon köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile (ARPG)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3496, 90% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

lehet, hogy csak túlmelegedés miatt volt? Panellakás, dögséges meleg volt, épp csak egy órája ment akkor, azelőtt tartottam szünetet. Azóta ok, semmi gond vele, az Everest szerint 67 fokos volt a CPU, ez szerintem sok (most 3 órája megy, 45 fokos), de sok helyen azt olvastam, ez még belefér. Érdemes külön laptophűtőt venni, vagy tegyek fel olyan programot rá, ami jelez, ha túlmelegszik? Egyáltalán ez lehetett? Tudom, nem túl sok info, de hátha.. Bármilyen tanácsnak örülnék, és nagyon köszi előre is!
 lehet, hogy csak túlmelegedés miatt volt? Panellakás, dögséges meleg volt, épp csak egy órája ment akkor, azelőtt tartottam szünetet. Azóta ok, semmi gond vele, az Everest szerint 67 fokos volt a CPU, ez szerintem sok (most 3 órája megy, 45 fokos), de sok helyen azt olvastam, ez még belefér. Érdemes külön laptophűtőt venni, vagy tegyek fel olyan programot rá, ami jelez, ha túlmelegszik? Egyáltalán ez lehetett? Tudom, nem túl sok info, de hátha.. Bármilyen tanácsnak örülnék, és nagyon köszi előre is! Pyttawrx
 Pyttawrx