- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- IFA 2025: Egy normál és papírvékony tábla a Samsungtól
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Home server / házi szerver építése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Van otthon egy friss, fiatalos Fujitsu-Siemens A7640W laptopunk. A ventilátor kifejezetten hangos már benne, ennyi év után. A cserén kívűl van valami hatásos megoldás a halkításra? Gondolok valamilyen zsírzásra, egyéb ráolvasásra, ami nem fröcsköli össze a notebbok belsejét? -
ro_bert17
őstag
Ide is be klikkolom. Hátha.
Budapesten keresek. Tényleg legyen megbízható, korrekt, olcsó. A főnököm gépéről van szó. -
ro_bert17
őstag
válasz
NEMO1968 #3140 üzenetére
Sajna nagyobb a baj, mint gondoltam. A kávé cukros volt, és egészen befolyt.
Bekapcsolás próbakor semmi. Egy-két LED, de se kép, se hang.
Életemben először szedtem szét így notebookot. Lebontottam az alaplaig, amit kibillentettem. Az egyik részen, mintha olyan diódás megfolyást láttam volna.
Áttörölgettem az egészet finoman monitor tisztítókendővel, hagytam megszáradni, egy csavart kihagytam valhonnan, a wifi kapcsolóhoz szét kell majd megint szedni, de most úgy tűnik működik rajta minden. Bár nem sok reményt fűzök hozzá.
Holnap rákérdezünk a szervíznél, mennyi lehet az alaplapcsere. Ha drága, akkor ideje lesz új készüléket nézni.
Köszi a válaszokat! -
ro_bert17
őstag
Sziasztok!
Folyadákot (kávé) kapott notebooknál mi a teendő? Mi a legbölcsebb dolog, amit a felhasználó tehet? Azon kívűl, hogy kikapcs, akksi kivesz, és várni egy napot van még valami az imán kívűl? -
ro_bert17
őstag
válasz
Lucky04 #2012 üzenetére
A biosban nincs sata mode? (mert hogy ugye egyszerűen átállítva az achi-ről ide-re (esetleg még compatible megnevezéssel találkoztam eddig) az XP települ, és nincs BSOD). Az achi illesztő egyébként később is telepíthető, de javasolt eleve a telepítőbe integrálni. A kémkacsa linkje biztos jó erre.
Szerk: Van itt részletesebb is esetleg ha érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 2042
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Napelem
- Synology NAS
- Windows 7
- További aktív témák...
- HP probook 650 i5 8gen Windows 10pro
- Nagy Teljesítményű Acer Nitro Gamer Laptop 5 (RTX 3070) - GARANCIÁLIS 2026 VÉGÉIG!
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Acer Aspire 3 15.6" A315-23-A8DS - AMD 3020e, 8 GB RAM, 128 GB SSD, Win 11 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest