- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Adott egy régi fujitsu siemens amilo notebook, aminek csak lámpafény alatt látható halványan a kijelzője és kikapcsolásnál 1-2 vastag függőleges csík is látható. Az lenne a kérdésem, hogy ez így mindenképp kijelző, vagy szalagkábel hiba? Esetleg más?
A válaszotokat előre is köszönöm,
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Latitude D620.
Bekapcsolásra csak a bekapcsoló visszajelző led villan fel kb 5 másodpercre, ezen kívül se kép se hang. A ventilátor sem pörög fel. Töltő alatt ugyan ez a helyzet azzal a plusszal, hogy a töltöttséget visszajelző led villog, akksi nélkül megint csak az első opció produkálja magát.
Üdv,
Csabi -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy nem működik 3 gomb dell inspiron 1520-on [link]
Új gyári billt vettem hozzá, és vele sem ugyan az a 3 gomb, valami ötlet esetleg?
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Adott egy Dell Inspiron 1520 amit tisztítás miatt ripityomra kellett szedni, teljes összeszerelés után a billentyűzeten a fel, jobbra, balra nyilak nem működnek. A kábelezést és a billentyűzet szalagkábeleit többször ellenőriztem és továbbra sem megy ez a 3 gomb. Mi lehet az oka és mit tehetek, illetve próbálhatok meg?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Adott egy régebbi Asus notebook geforce 8400m g vga-val, 5-ből 3-szor bekapcsolásnál hibás szín és képernyő beállításokkal indul a rendszer. Mintha csökkentett módban menne pedig nem, de csökkentett módhoz is silányabb a megjelenítendő felület. A vga-t minden esetben felismeri, driverek rendben, ez jelentheti a vga vagy a szalagkábel hibáját a kijelző és az alaplap között?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Egy próbát megér, nézd meg mi történik pendrive-ról való telepítés közben.
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Van egy Asus K70AB notebookom, 3 év után úgy gondoltam újrapasztázom mert biztos megérett rá. A Gap-Padek teljesen megvoltak szikkadva és repedezve és mivel nem kaptam MX4-es pasztát így MX2vel kentem újra mindent. Pasztázás után a hőfokok alapjáraton is +10 fokot nőttek, szétszedtem megint újrakentem és ellenőriztem mindent, hogy biztosan jó-e a pasztázás, de minden rendben volt. Úgy döntöttem veszek Gap-Padeket mert azokkal jobb volt a hűtés és a cpu takarófóliára is rálógott ezért gondolom, hogy hatékonyabb. Abban kérnék segítséget, hogy körülbelül milyen vastagságút vegyek, 0,5mm vagy 1mm lenne a legmegfelelőbb?
UI: A dedikált vga-n is ennyit ugrott a hőmérséklet Gap-Pad nélkül újrapasztázva.Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Van egy 3 éves Asus K70AB típusú notebookom, pár hónapja keletkezett a kijelzőén 1 függőleges fehér csík majdnem a közepén és a jobb szélén 5-6 hajszálvékony csík, különféle színekkel. Kijelző hajtogatásra, nyomkodásra és az idő elteltével sem változnak. Ma kitudtam benne cserélni egy ugyan ilyen típusú VGA-t amivel ugyan úgy ott vannak a csíkok, helyzetükkel és a színükkel. Szerintetek ez szalagkábel vagy inkább LCD hiba? Egyébként külső monitoron semmi csík.
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv,
Csaba -
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Van egy pár hónapos Asus K70AB szériás netebookom, és az utóbbi időben van amikor csak naponta egyszer, és van amikor naponta többször is "elcsattan" a kijelző. Ez azt jelenti nála, hogy átvált fehér képernyőre és a fehér képben még fehérebb függőleges csíkok mozognak,ilyenkor vagy újraindítom,vagy lehajtom a kijelzőt és miután vissza hajtom megint minden jó! Ezt mi okozhatja a vga driveren kívül? Ha olyan probléma akkor természetesen viszem vissza gariba!
Köszönöm a segítséget!
-
Csaba.no1
tag
Azt hiszem megjavult, bár próbáltam más torrent progités akkor sem lett jó, most a 2.0val úgy fest megcsinálja az újraellenőrzést hiba mentesen.
-
Csaba.no1
tag
Sziasztok!
Nekem van egy pár hónapos Asus K70AB notebookom és egy hibát tapasztaltam, azt is utorrentbe, mikor újra kéne ellenőriznie egy torrentet elkezdi és csontá fagy az egész gép. Próbáltam más torrent is, de mindegyik újraellenőrzésnél fagy, sima letöltésnél nem, és még akkor sem ha egész éjjel tölt! Elindítottam csökkentett módban is és akkor is ezt produkálja újraellenőrzésnél. Valakinek ötlet, tapasztalat, esetleg megoldás?
A vinyót lecsekkoltam, hibátlan.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Energiaital topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Androidos tablet topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Viccrovat
- Gyúrósok ide!
- ASUS routerek
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Remek áron dobozos új Hp Envy x360 garanciával /2in1/i7-1355U 16GB 1 TB SSD FHD IPS Touch 15.6"
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest