- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Aleaiactaest #18145 üzenetére
Elsőre nekem is az a tippem mint tserrof77 kollégának, hogy az erősebb videovezérlő vacakol.
Nálunk 2 db hp g62-es notebookban is elszállt a dedikált gpu (bár ezeknél a gépeknél ez főként a gpu kimeneti oldalára vonatkozik, azaz nem küldi el a képet), és csak akkor használhatóak ha csak az inteles igp fut. Az én esetemben azt az infot találtam hogy intelcpu+amd gpu esetén, valahol nagyon mélyen úgy van fixre beállíítva a gép, hogy windows esetén normál indítás során mindenképp az erős gpu-t használja. Ezt kiütni csak úgy tudtam hogy csökkentett módban letiltottam a dedikált gpu-t majd 1 újraindításig megjegyezte ezt a beállítást a winfos. Így ha hibernáltam a gépet tudtam hordozni, de ha kikapcsoltam megint nem volt kép.
Tehát ha engedélyezed az erősebb gpu-t akkor biztos hogy nem lesz eredmény.Az ubuntu ilyen téren szabadabb, ott (gondolom anélkül hogy Te beállítottad volna) alapbeállításként a gyengébb igp-t választja, de ezt te is tudod változtatni.
Szal tényleg jó lenne szerezned egy olyan procit mint ami most benne van kölcsönbe tesztelni.
-
tserrof77
őstag
válasz
Aleaiactaest #18145 üzenetére
Első kanyarban akár egy A4-essel, de megnézném, másik procival mit csinál. Ha azzal is vacakol, akkor a chipset-je döglődik. Ott reball vagy rosszabb esetben chipcsere. Utóbbi már GTK.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest