Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Impressa #9238 üzenetére
Szervusz!
Megint én vagyok, mert lett egy kis gond. ( Két hete én öntöttem le üdítővel a notebookomat) Szóval ma ki-bekapcsolgatott a notebook. Úgy látszik, hogy gallyra ment a kapcsoló (úgy tűnik rövidre záródott). Utolsó ötletem, hogy lemosom desztillált vízzel. A poén, hogy működik a notebook, bár eléggé csótány üzemmódban.
Kivettem belőle az akkumulátort és amikor be akarom kapcsolni, akkor jobb kézzel áram alá helyezem a hosszabbítót, majd miután bepöccent a notebook (a bekapcsológombot nem is kell benyomnom) kihúzom a foglalatából a bekapcsolópanel szalagkábelét.
Mázli, hogy az inverter a kijelzőben van, mert most szabad kilátásom van a kijelző szalagkábelére is és ami még nagyobb flash vizuálisan is tudom ellenőrizni a hűtőventillátor működését
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Dell Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Dell G3 3500 Gamer laptop szép állapotban dobozával. (i7 10750h, Gtx 1660ti, 16GB ram, 1TB ssd)
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged