- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Indulhat a hardverparti!
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trebor0522
csendes tag
válasz
st3v3np3t3r #18128 üzenetére
Későn olvastam ezeket.
De kibírta, legalábbis 17 percet. Nem gondoltam, hogy ettől kevesebb bármire is jó, és azt sem hogy ettől sokkal tovább kéne erőltetni. Kérdezem, hogy adjak-e neki egy 1-2 órás tesztet?
Következő lépésben rákérdezek thinkpad szervizeknél, aztán elválik, hogy érvényesítem-e a garanciát a hardverapros sporttársnál vagy nem.Az eredmények illetve a fánk beállításai: [kép] [kép]
Kérdezem, hogy ezek mennyire elfogadható értékek úgy hogy egy külső képernyő is csatlakoztatva volt: BenQ PD2500Q 25" QHD IPS LED.
Egyáltalán lehet-e az a baja, hogy ilyen képernyőt használok az alapképernyővel együtt kiterjesztve. -
Tim82
félisten
válasz
Nem írt olyat, hogy 100 órát tesztelte volna Furmarkkal, szóval joggal nem fogják neked elhinni a klubban, ha elmeséled.
-
PROTRON
addikt
válasz
Remélem hogy nem mesélsz ilyeneket, mert így reggel sikerült félreolvasnod.
Nem a teszt futott 100 órát.
A furmark teszt csak kb 8 percet futott mire valszeg túlárammal kinyírt legalább 2 egységet az alaplapon. Amúgy 5 perc után kb 81 fokot mutatott, ezért ott mertem hagyni 3 percre, mivel összesen 15 percig akartam futtatni.
Korábban játékra is volt használva a gép és az jelentett napi 2-3 óra extrém terhelést (mivel külső bill+egeret használva nem tűnt fel hogy melegszik a ház)...sok hónapokon át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- Ingatlanos topic!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- HP ProLiant MicroServer N36L / N40L / N54L
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest