- Szigorúan titkos dokumentumokkal a kezében távozott az Intel egyik mérnöke
- Nem YU7 mindenkinek: nem győz elég villanyautót gyártani a Xiaomi
- Bődületesen sok szoftverrel kínálja Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Tízszer gyorsabban indulhatnak a játékok a Microsoft új csodafegyverével
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-book olvasók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
Den
veterán
Hi
Én sokáig kizárólagos gépként használtam note-ot, és sokfélét.
Tapasztalatom, egyfelől, ''márkás'' nem ''márkás között belül, azaz mint computer semmi különbség nincs. A lényegi különbség a ház anyaga kialakítása az aksi minősége, és a hozzáadott szoftver. Ez azt jelenti hogy a nagyon olcsó gépeknek vékony, nem túl merev házuk van és elég gyenge nem ''smart'' aksijuk, azaz nem tart sokáig és még csak megjósolni sem tudod hogy mikor merül le, ez álltalában rajtaütésszerűen pár pillanat alatt történik meg.
De hangsúlyozom ez a _nagyon_ olcsó nem ''brand'' gépekre vonatkozik. Ilyet is érdemes venni, annek aki a gépet többnyire asztalon, hálózatról használja.
Hogy mi márkás és mi nem, az a notebook világában máshogy néz ki mint mondjuk az asztali gépeknél, ugyanis a note-ok nagy részét 3 cég gyártja ezt forgalmazzák a különböző márkák a saját nevük alatt. Ezért egy portocom ugyanannyira márkás mint egy compaq. A különbség hogy a nem olyan nagy nevek bevesznek a termékpalettára egész olcsó gépeket is, amikről már írtam _de_ vannak nagyon jó gépeik, erről is írt itt már valaki.
A legfontosabb szerintem hogy eldöntsd hogy mire kell a gép. Mint írtad most raktál össze egy asztali gépet ez gondolom elég izmos is. Tehát ha sokat cipeled (majd) a note-ot akkor nem célszerű mindent az egybe gépet venni, komoly feladatra ott az asztali gép, és minden + eszköz amit a note-ba raknak + súly és + fogyasztás.
na egyelőre ennyi mert már begörcsölt a kezem :) . Ha kell még írok.
Aktív témák
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus ROG Flow X13 GV301QC ALAPLAPHIBÁS laptop, javítandó vagy alkatrésznek
- Gigabyte G6X 9KG-43HU854SD (Bontatlan)
- Dell Latitude 7300 Touch 8 gen I5, 16GB RAM, Vil. HUN BILL. 12 HÓ GAR.
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest