Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Hobby elektronika
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Ismét új formájú Pulsar egeret köszönthetünk az ultrakönnyű halmazban
- Milyen monitort vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- SSD kibeszélő
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Speed®
titán
Vannak olyan magasfényű (de lehet sima is) festékek, amik lakkot is tartalmaznak, ezáltal tartósabban ellenállnak a külső erőhatásokkal szemben.
De persze lehet úgyis csinálni, hogy felcsiszolod, lealapozod, aztán 2 rétegben színrefújod és a végén adsz neki egy lakkréteget., utána meg polír. Igaz, mire ezt megcsinálod, minimum 10 rugó és jópár munkaóra.
Ellenben a témával nyugodtan maradhattál volna a linkelt topikon belül, ott is lett volna válasz a kérdésedre. Ha más nem, Mr-Pamacstól kérj tanácsot.
Ezt hamarosan zárják, sok sikert.
-
1010
őstag
az a sima spre is jo
aztan arra lakk vagy valami matt kezeles
izles szerint
ez meg olcson kijon,
ha elviszed rendes fenyezo muhelybe meg ki is rohognekma mar mindefel felutre van festek meg kezelo anyag
de sztem igy is lesz vagy otezererdemes tobbretegben csinalni a festest es a lakott is
-
N4ri87
senior tag
Hát nemtom. Lehet, hogy a számmal néztem, de én abban a topicban, amit linkeltél, nem láttam semmi otthoni festésre utaló írást. Nekem nem matrica, meg fólia kell. Én azt akarom tudni, hogy itthon milyen eszközökkel tudom átfesteni a notimat.
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Elég rendesen oda van már a notim fedlapja. Nagyon karcos. A topicot azért nyitottam, mert arra lennék kíváncsi, hogy van-e lehetőség otthoni festésre? Ez szerintem mást is érdekelhet! Kérem a moderátorokat, operátorokat, hogy ne zárják be a topicot, mert házi megoldásokról nincs írás. Én meg erre vagyok kíváncsi, nem arra, hogy ki mennyiért fest. Úgyhogy várom az ötleteket! Köszönöm!
Aktív témák
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- Titan quest
- Építő/felújító topik
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest