Hirdetés
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Izmos kis "2 az 1-ben" MoDT alaplapot villantott a Minisforum
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
Aktív témák
-
Speed®
titán
Vannak olyan magasfényű (de lehet sima is) festékek, amik lakkot is tartalmaznak, ezáltal tartósabban ellenállnak a külső erőhatásokkal szemben.
De persze lehet úgyis csinálni, hogy felcsiszolod, lealapozod, aztán 2 rétegben színrefújod és a végén adsz neki egy lakkréteget., utána meg polír. Igaz, mire ezt megcsinálod, minimum 10 rugó és jópár munkaóra.
Ellenben a témával nyugodtan maradhattál volna a linkelt topikon belül, ott is lett volna válasz a kérdésedre. Ha más nem, Mr-Pamacstól kérj tanácsot.
Ezt hamarosan zárják, sok sikert.
-
1010
őstag
az a sima spre is jo
aztan arra lakk vagy valami matt kezeles
izles szerint
ez meg olcson kijon,
ha elviszed rendes fenyezo muhelybe meg ki is rohognekma mar mindefel felutre van festek meg kezelo anyag
de sztem igy is lesz vagy otezererdemes tobbretegben csinalni a festest es a lakott is
-
N4ri87
senior tag
Hát nemtom. Lehet, hogy a számmal néztem, de én abban a topicban, amit linkeltél, nem láttam semmi otthoni festésre utaló írást. Nekem nem matrica, meg fólia kell. Én azt akarom tudni, hogy itthon milyen eszközökkel tudom átfesteni a notimat.
-
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Elég rendesen oda van már a notim fedlapja. Nagyon karcos. A topicot azért nyitottam, mert arra lennék kíváncsi, hogy van-e lehetőség otthoni festésre? Ez szerintem mást is érdekelhet! Kérem a moderátorokat, operátorokat, hogy ne zárják be a topicot, mert házi megoldásokról nincs írás. Én meg erre vagyok kíváncsi, nem arra, hogy ki mennyiért fest. Úgyhogy várom az ötleteket! Köszönöm!
Aktív témák
- HP OMEN 17 - i9, RTX 3080, 1 TB SSD
- Macbook Air M1 8/256
- Apple Macbook Air 2025 M4 24GB/512GB SSD Éjfekete Színben 12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest