- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
- Projektor topic
- Apple MacBook
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
sssent
senior tag
válasz
Shadowfax #273 üzenetére
No, ha már úgysem használtam a PM-et én beálltam kísérleti nyúlnak. Regisztrált NHC-m van, de ez talán nem érdemi különbség. Tehát a tapasztalataim:
Minden működik szépen, az NHC-t system processként futtatva és simán a felhasználó által indítva is. Lehet váltogatni szépen az ibm power scheme-jeit, amit az NHC is rendesen lekövet, és ennek megfelelően ott is változnak a beállításaim.
Az ACPI control system rész nálam még döglött, ezzel nem foglalkoztam.
A speedstep beállításainál jó az új slow down delay.
A tálcára szép új, dizájnos, az élsimítás miatt viszont kevéssé olvasható felirattal megáldott akku ikont lehet kitenni, ami mellesleg frankón rátakar az IBM ronda, ámde méternyiről is tökéletesen olvasható ikonjára. Így (a windowséval együtt) akár négy akkuikonnal is el lehet látni a tálcát és környékét - káprázatos
Más érdemi változás nem tűnt fel. Így kb. egy óra után mindenesetre ez a verzió használhatónak tűnik, eddig nem produkált semmi furcsát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest