Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Notebook hibák
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Visszatért a mítosz, a legenda, a világ leghasznosabb terméke!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
válasz
parandroid #155 üzenetére
én maximalista vagyok
bár az tény, hogy a 3 tizedes csökkentéshez képest ez már elenyésző.
a vinyó ''downclockolásáról'' tudsz valamit? chc-ben van valami erre vonatkozó beállítás, de nem értem, hogy hogy kéne használni. valamint érdekelne, hogy lehet e buherálni valamit a geforce go 5200-on. azt hiszem már ezek a kényes pontok
ja és 13x133-on nemigen szeretik az 1.0 közeli feszt, kicsit rá kell rakni, nekem is fagyogatott tőle az explorer, bár a tesztek rendben voltak
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Asus Tuf Fx505g
- Fujitsu Lifebook A357 (i3 6th, 8 GB 250 GB FHD) laptop leárazás!!! AkciÓÓ!
- Vivobook Pro 15 N6506MV 15.6" QHD+ OLED Ultra 9 185H RTX 4060 24GB 1TB NVMe IR kam gar
- Új Thinkpad X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
Üzleti előfizetők hirdetései
- Több db Nvidia Quadro K2200 4GB GDDR5 újszerű, karcmentes videokártya számlával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest