Hirdetés
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Gaming notebook topik
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Gyors, éles, olcsó: Acer Predator XB273K V5 teszt
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bela5
senior tag
A felbontás annyira nem nagyon számít,hanem maga a gép formája, mondván,hogy a géped alakja a képernyőhöz igazodik...
Ha pedig megcsináltatod a touchpadot, az egy ilyen "régi" laptophoz képest már nem nagyon dob az áron. Számításaim szerint olyan 2 ezer max. Az lenne a legjobb ha inkább a dvd-jét is megcsináltatnád... Akkor adhatnád el olyan 60-ért... -
bela5
senior tag
Szia! 
Ahogy olvastam, nem nagyon vagy bíztos benne,hogy mennyit ér a notid. Ez rendben is van,de egy kicsit belejavítanék a dolgokba...
Az,hogy nem máködik a touchpad az szerintem eléggé nagy baj. Ha esetleg viszed valahov akkor szerintem nem azzal fogsz szerencsétlenkedni,hogy most bedugdosd az egeret. Tehát szeintem ez elég nagy baj, még ha egeret is adsz hozzá.Az meg csak még ráadódik,hogy 15"-os a képernyő, és nem 15,4"-os. Ha körülnézel akkor az újaknak csak 15,4" ez van, a 15" helyett. Most nem szídni,meg lealázni akarlak téged sem a notid,de ez az igazság. A vidikarija egy laptophoz képest nem rossz...
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat,tekintve ,hogy még a dvd-je sem jó: 46-53 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
-
bela5
senior tag
Szia! 
Ahogy olvastam, nem nagyon vagy bíztos benne,hogy mennyit ér a notid. Ez rendben is van,de egy kicsit belejavítanék a dolgokba...
Az,hogy nem máködik a touchpad az szerintem eléggé nagy baj. Ha esetleg viszed valahov akkor szerintem nem azzal fogsz szerencsétlenkedni,hogy most bedugdosd az egeret. Tehát szeintem ez elég nagy baj, még ha egeret is adsz hozzá.Az meg csak még ráadódik,hogy 15"-os a képernyő, és nem 15,4"-os. Ha körülnézel akkor az újaknak csak 15,4" ez van, a 15" helyett. Most nem szídni,meg lealázni akarlak téged sem a notid,de ez az igazság. A vidikarija egy laptophoz képest nem rossz...
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat, 46-56 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
-
bela5
senior tag
Szia! 
Tehtá az ára amit te meghatároztál 70-ezer szerintem egy kicsit sok. én a notidat, 46-56 ezer forintban határoznám meg. Lehet kicsit lennt van az ár,de szerintem ennyi. Ha 60-ért meghírdeted akkor még te köszönd meg a vevőnek ,hogy elviszi tőled..Szerintem pontos voltam, de ha mégsem, vagy kérdése,illetve hozzáfűzni valód lenne akkor feltétlenül írd meg!
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Szia!
Pyttawrx