Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MurdR

veterán

válasz CactuS #22783 üzenetére

Nagyon sokat számít, írtad, hogy pár másodperc, az arra sem elég, hogy egyik szobából a másikba átvigye az ember fia. Mondjuk én a 32-34k-t sokallom egy kicsit, de nem vagyunk egyformák.
    KillHates szervizes szemmel nézi a dolgokat, én piaci szemmel, ibmfan-ról nem tudok nyilatkozni, őt nem ismerem személyesen. :D
    A gépednél a szűk keresztmetszethez a proci is beletartozik, esetleg kukázzál bele egy erősebbet, ha a chipseted bírja. Akkunak is nézz utána, mert ha 1-2k-ért találsz valami használhatót (30perc+) akkor mindenképpen bele kellene dobni.
    Az árképzésnél vedd figyelembe, hogy Lenovo T61-esek mennek 30k körül, amikbe T7500-as proci zakatol, és szinte elpusztíthatatlanok (ha nem NVidiás ;])
    A 22k-s árképzés amúgy egy irányadó dolog.
    Egyik barátom pl. 20ezrekért szokott eladni Pentium M-es (!) 1 magos gépeket, én viszont 10-15körül dualcore notikat szoktam venni. Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni. :) Ha belekalkulálod azt, hogy 25-ért meghirdeted, hol működő-hol nem működő Touchpaddel, és elviszik 22-ért, már jó vagy :))

Új hozzászólás Aktív témák