-
PROHARDVER!
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Szia!
Nem egy kelendő gép manapság, de akinek ilyen kell, annak ez most gyakorlatilag nagyon jó ár lenne... Ha nagyon kell a pénz,akkor add el ennyiért,de 280-290k.-t is ér...Sőt, még megkockáztatnám 300k.-t is, de ennyiért már tényleg nem kellene sokaknak...-olvastam,hogy kell a pénz...- -
válasz
idkfaiddqd #2752 üzenetére
Szia!
Max. 120k. -
Persze, tudnék, csak kérni kell...
Ha még garanciális, akkor az ára szerintem rendben van... Bár egy olyan 5k.-t még lehet engedni. Úgy látom, hogy te vagy a potenciális vásárló. Ha játékra veszed a gépet, akkor ne várj sokat. Egy laptopot nem játékra találtak ki. El lehet játszogatni vele, de nem ez az a feladat,amire alapból gyártották. Nem akarlak kiábrándítani, mivel Ati 4750-es van benne, azért teszi a dolgát, de ne várj tőle nagyokat. Szerintem egy CounterStrike, vagy egy NeedFor Speed Undergound2, esetleg a GTA4 el fog menni rajta. Utóbbihoz ne fázz nagy reményeket. Ha játszani szeretnél, akkor PC... -
válasz
Szabolcs90 #2713 üzenetére
Szia!
Olyan 100-105k.-t mondanék rá. -
válasz
david233 #2710 üzenetére
Szia!
Ha a gépnek nem lenne baja, akkor olyan 50k.-t mondtam volna rá. Mivel nincs a toppon, ezért az ár lemegy olyan 30k.-ra... (ventillátor-8-10k., wifi chip-6k., nyomógomb-5k.,paszta-1k.,) Gyorsan ezeket a javítási költségeket tudom mondani.... Ez így cirka 22k. Csak így tudod eladni. Értem én, hogy nem akarsz "átverést", akkor nehezen fogsz találni vevőt. Rákerestem az előzőekben említett rolandp1-re, de ilyen felhasználót nem találtam.
Amiket te is könnyedén ki tudsz cserélni otthon is: -wifi modul, -ventillátor. -paszta
A javításra, vagy az alkatrészek beszerzésére ajánlom a Rikvest Kft.-t , ha a ventilátort tőlük, csak rendeled, de nem szerelteted be, akkor a ventilátort meglepően olcsón tudják beszerezni...(legalábbis nekem 3k. volt...)
Üdv!
Bela5 -
-
válasz
Elektro Cyph #2657 üzenetére
Free04-nek ment az üzenet,ha megnézed,hogy kinek válaszoltam... Csak kétszer ment el... sorry...
-
válasz
Elektro Cyph #2649 üzenetére
Szia!
Olyan 60k.-ra saccolnám... -
válasz
Elektro Cyph #2649 üzenetére
Szia!
Kellene egy pontos tipus... -
válasz
Alkukirály #2638 üzenetére
Szia!
Bocsi de nem tudok rá árat mondani... azért válaszolok ilyen későn,mert utánanéztem a proccnak, de sajnos nem tudom beárazni... Ha laptopot kell, akkor írd,de így nem megy. -
válasz
masta_dry #2636 üzenetére
Szia!
Mivel a videokártya nem MXM-es, így tuti,hogy alaplap hibás...
Szerintem ebben az esetben tényleg megérné szétbontani, de nem biztos ,hogy minden alkatrésze el fog menni...
Kijelző-10k.
Winchester-5k.
DVD író- 4k.
RAM-1k.
Procc-4-5k.
Töltő-3k.
Akkumulátor-5-10k.-elhasználódástól függően-
Remélem nem hagytam ki semmit.... -
Szia!
Most elsőre keveselltem azt az árat, amit mondtam, de rájöttem, hogy sajnos ha még egyszer be kellene árazzam, akkor is ugyanezt kell mondjam...
Ami miatt ennyire lehúztam az árát:
-Angol bill.
-3 éves gép
-nincs benne a beígért, és a specifikációban is feltüntetett Bluetooth, és 3G modem
-és természetesen az akkumulátor
Szerintem megérné megvenni azt az akkut. Ha megvennéd bármelyiket, akkor olyan 75k.-t mondanék rá SSD-vel, és 70k.-t ssd nélkül.
És javaslom,hogy matricázd át legalább a billentyűzetet.
Ha további kérdésed van, nyugodtan tedd fel...
Üdv!
Bela5 -
Szia!
Szerintem add el egyben a notot. Amikor felmerül ez a kérdés, általában el szoktam mondani,hogy alkatrészenként szerintem nagyon nem fog elmenni minden. Max a fő alkatrészek, de azokat is -mivel 5évesek- nagyon árukon alul kell eladni, illetve meghirdetni. Tehát , amit tudok neked javasolni, az annyi,hogy add el egyben. Szerintem olyan 40k.-ért. Ennél többet nem nagyon kapnál érte alkatrészenként sem. -
válasz
Brianiac #2619 üzenetére
Szia!
A bill. javítás általában olyan 5k.-ba kerül. Mindjárt tudom neked javasolni a Rikvest-et viszonylag jó áron és gyorsan dolgoznak. Én meg voltam elégedve velük.
3 dolgot tehetsz:
1em csináltatsz rajta semmit, és örülsz, hogyha valaki ad érte olyan 40k.-t.
2.:Megcsináltatod a billentyűzetet és 50k.-ért adod el, de az USB továbbra is hibás marad, de ezt bele is írod a hirdetésbe.
3.:Megcsináltatod a bill.-t, meghírdeted 55-60k.-ért, de nem írod bele a hírdetésbe ,hogy hiáb az usb... Mivel egy idő után úgyis ki fog derülni, ezért ezt nem javaslom.Szerintem cselekedj a 2.lehetőség szerint. Az USB-t nem tudod megcsináltatni,mert szerintem az annyira alaplapi cucc,hogy egy új alaplap oldaná meg a dolgot.
-
válasz
chickenloop #2617 üzenetére
Ennyiért szerintem nem nagyon fogják megvenni...Ennyit ér, de eladni olyan 160k.-ért fogod tudni. Itt Hardverapro-n szerintem elkezdheted...
-
válasz
chickenloop #2613 üzenetére
Szia!
Szerintem olyan 170-175k.-t ér. -
Nem...A tiédet azért áraztam közel Rocky96X notijához, mert a te notod aksija mondhatni tökéletes... Az övéről ez nem mondható el... Gyakran mondom, hogy nem érdemes összevetni a beárazott notik árát,mert mindegyik gépre egyéni árat mondok...
Tehát szerintem a te géped ára olyan 65-70k. között van,mert az aksija jó. Rocky96X gépéhez az akku majdnem 18k. lenne... -
válasz
appleGjuice #2584 üzenetére
Olyan 75-80k.-t mondanék rá.
-
válasz
appleGjuice #2582 üzenetére
Mi történt a vidikarival?
-
válasz
Geronimo973 #2575 üzenetére
Szia!
Szerintem olyan 85-90k.-t ér. -
válasz
jocoarsenal #2568 üzenetére
1.: Ha 140k.-ért senkit nem érdekel, akkor lejjebb kell menni.
2.:Mostanában nem nagyon van igény a 15,6"-nál nagyobb képernyőre. A 17" 2-3éve volt sláger, már nem.
Sajnos hiába van nagy képernyőd, ha nem a legjobb a videokártyád. Szerintem korrekt árat mondtam.
Erről a szintkülönbségről amit a cikkben említettél, tudnál nekem képet küldeni? -
válasz
jocoarsenal #2566 üzenetére
Az Alien-ben NVIDIA Quadro FX 770M van...
-
válasz
jocoarsenal #2563 üzenetére
120-130k.
-
válasz
christiaan86 #2558 üzenetére
Szia!
Olyan 100-110k.-t mondanék. -
válasz
korpicschess #2555 üzenetére
Szia!
Olyan 150-160k.-ra tenném... -
válasz
donjohnson #2553 üzenetére
Ha el tudod látni vele a feladataidat, akkor igen....
-
válasz
donjohnson #2551 üzenetére
Szia!
Szerintem olyan 15k.-t ér... -
válasz
Mr President #2541 üzenetére
Az alábbi okok miatt:
- ATI Mobility Radeon HD 2600 videokártya van benne
-Fóliás(Sokaknak nem számít semmit, de én sokra értékelem, mondván ennyi idősen kezdenek kifakulni, és leharcolódni a gépek.
--360Gb-os winchester
--Ha jól látom, akkor az akkumulátor még tökéletes állapotban vanMásodik ránézésre már olyan 70k.-ra tenném.
Továbbra is fenntartom ,hogy +/-5k. -
válasz
Mr President #2536 üzenetére
Szia!
Szerintem olyan 75-80k.-t ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Gyúrósok ide!
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Bluetooth hangszórók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest