- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED monitor topic
Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
madgie #49149 üzenetére
ez is benne van, de az is, hogy működhet... közeli ismerőskörben volt már ilyen: csaj együtt lakott a barátjával, (mindig is pasizott/bulizott) szétmentek, együtt volt egy darabig mással, majd nem működött és visszament a régihez: azóta is együtt élnek, sőt gyerek+házasság is volt... amíg nem próbáljuk, nem tudhatjuk
#49148: ez nem ilyen változás, hogy A-ból B leszek... hanem A-ból egy idő alatt B-vé változtam (saját hibámból) és most igyekszem bizonyítani (főleg magamnak), hogy több vagyok ennél...
biztos marad csomó kisebb hiba, de amúgy sem azok juttattak ide minket
-
mephi666
nagyúr
válasz
madgie #49146 üzenetére
eljött a nagy nap?
gratulálok!
nem rohangálok utána... érdekel és hiányzik (ezért beszélgettem anyósjelölttel is, mert ők is hiányoznak és tőle tudok úgy érdeklődni, hogy kicsit lenyugodjak és nem is mondja vissza), de nem fogom most hívni, amíg ő nem keres meg
a lehetőség adott neki: kb 2 gombnyomás a telefonon... a héten is mondta, hogy többször nézte, hogy kerestem-e és gondolt rá, hogy felhív, de nem tette... a legnagyobb baj az, hogy a legutolsó kép maradt meg neki rólam, ami teljesen más, mint ami vagyok és nem képes bízni a változásban... ha pedig változok, hogy mutassam neki?
csak bízok benne, hogy jó hatással lesznek rá az időnkénti találkozások, mert jönni fog... erre a nyakam teszem
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest