- Az elmúlt 8 évének legnagyobb felvásárlását jelentette be a Samsung
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
Aktív témák
-
Xantomas
őstag
Mikor felállt mellőlem, visszafogtam, megfogtam a kezét, visszahúztam. Az ölembe ült, a szemébe néztem, megsimogattam az arcát, az ajkait és próbáltam kétszer megcsókolni. Egyszer oldalra húzta az arcát, a másodiknál lehajtotta.
Ezek után, úgy érzem, hogy utána menni, határozottan átölelni, agresszíven megcsókolni, sírni, könyörögni, vagy bármi mást csinálni, csak felesleges körök lettek volna, amikkel úgysem értem volna el semmit.
Amit ebben a helyzetben meg lehetett volna tenni, azt megtettem.Ha kellek neki, úgyis megtalál, keresni nem fogom. Ahogy ismerem, egy hetet őrlődni fog, és egy közös barátnak kiönti a szívét, abban bízva hogy a másik elszórja a morzsákat, vagy már a tegnap estét egy srác ágyában töltötte, akit pár napja ismer.
Mindketten önzők voltunk, mert bár azt mondtuk a másiknak, hogy nem tudjuk nőként vagy férfiként kezelni a másikat, belül nem így gondoltuk. Voltak próbálkozások, próbáltunk beszélni a másikkal, de valami mindig közbevágott. Egy új kapcsolat, egy teljes nyári szakmai gyakorlat, egy hosszú utazás, vagy csak a másik önbizalmának a porba alázása. Egyszer, már három éve kértem, hogy ne keressen többet. Két hónapot bírta, és újra keresett.
De szerintem az önző nem a megfelelő szó. A gyáva jobb. Egy hatalmas fordulópont volt az életünkben, amikor egyszer mentünk hazafele egy buliból, és ő élettelenül összeesett. Onnantól óvtam mindentől, vigyáztam rá, mint egy kincsre. Mindig is baj volt a szívével, az egészségével, ahogy az utóbbi időben nekem is, ráadásul erről azóta tud, hogy ő vitt be a sürgősségire.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elite: Dangerous
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 27% 14" 2.2K IPS i5-1240P 16GB 512GB magyarított vbill ujjlolv IR kam gar
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Asus rog strix scar17 (2023) RTX4080 gamer laptop + laptop hűtő
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Victus 16-d0004nq 16" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe SSD gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest