- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiváncsi f..
tag
válasz
Fire/SOUL/CD #7714 üzenetére
Felvettem a kapcsolatot a Sicontact Kft Ügyfélszolgálatával. IT tanácsadó elmondta mit kell csinálni. Jó helyen próbálkoztam előtte is, csak nem a megfelelő formátumban adtam hozzá
az ellenőrzésből kizárt listához. A helyes formátum: *.ztracker.org/* ill. *.ztracker.cc/*
Így már minden akadály elhárult.
Természetesen ezen az oldalon is lehet káros tartalom, de az engedélyezés nem zárja ki a letölteni kívánt tartalom vizsgálatát.
Egyébként az oldal működtetőinek sem célja és érdeke a káros tartalmak engedélyezése.
Több hónapja nem töltöttem le semmit náluk, de izgatott a dolog, hogy már a URL címre is ugrott az Eset. Vszleg most sem fogok, de legalább megnyugtattam a lelkivilágomat.
Köszönöm amúgy neked is nagyúram a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest