- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flynth
tag
-
lafaty80
addikt
Én gravi gömböket szedtem úgy, hogy az elsőnél jöttek a sentinelek + robikutya, aztán 20db-ig csak loholtak utánam
Más, próbáltam már vagy ezer beállítással is, de kb 30-45perc után belassul a játék, fps esés. A neten található minden módszert kipróbáltam, de nem értem miért csinálja. Ilyenkor ugyebár save-exit-start szentháromság megoldja a következőig... tudja valaki, hogy ennyi "patch" és netes trükk után miért?
(i7, 16gb ram, gtx 980, 1920x1080)
-
-
Shadowguard
senior tag
Én most nagyon jó bolygót találtam magamnak: hatalmas nikkeltömbök, rengeteg goldkristály, emeril és alumíniumtömbök. Egyedül a növényzet szegényes, alig pár aloeszerű növény van rajta, de annyi plutónium, hogy már mindent azzal töltök
Ha végre elkezdené dobálni a hajóroncsokat akkor maxos hajóig fel se szállnék innen
Viszont amit idáig végképp nem találtam: Chrysonite. Ezt mégis honnan a francból lehet szerezni? Nem voltam túl sok bolygón eddig, de ezzel még végképp nem találkoztam, pedig néhány fejlesztéshez kellene.
Egyébként az létezik, hogy a Gek-eknél nincs fali multi-tool tartó vagy csak nekem nem volt szerencsém náluk? Cirka 25 órát töltöttem az előző rendszer három bolygóján, de egyet sem sikerült találni. Most átjöttem a Vrykulokhoz és már 21es kispuskával szaladgálok pár óra után. Ráadásul ezt ingyen kaptam, a 18ast cseréltem el erre
-
Romvr
őstag
Pontosan. Van hogy ott állok, látom hogy 20 méterre Plutónium van, scannelek erre a 200 méterrel távolabb lévőt jelzi, meg minden mást a közelben, csak amit éppen látok azt nem. De van hogy semmit nem jelez ki, aztán lépek kettőt és a következőre már minden ott van.
A hajó scannere pedig semmit nem jelez ki konkrétan csak az űrben talál ezt-azt, elvétve. Pedig ha a talaj fölött repkedve, scennelésre ugyanúgy kiírná az összes erőforrást és épületet, az nem lenne rossz.
Szóval van még mint javítani.
-
warcat
veterán
Jók a kérdések engem is érdekelne pár
Multi toolt nem tudom lehet-e fejleszteni viszont az idegeneknél van néha fali dobozban én onnan szedtem egy jobb félét mint ami volt.
Táskahely (exosuitra gondolsz ugye?) meg véletlenszerűen van a bolygókon ha leszállsz a lakottnak tűnő helyeken,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Revolut
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest