Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egérpad topik
- Fujifilm X
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #443 üzenetére
Ma 576 ban voltam utolsó darab lego cityt hoztam el, mondster hunter meg el is fogyott.
Azt más forrásból szereztem be, annyi pozitív értékelést ,videot láttam, ki kellett próbálnom őket.Első körben annyit mondanék Lego rendben van ,csatlakozom az előttem szólokhóz
Monster hunter demohoz képest ég és föld , questelni kell, szépen felveszed a questeket, dumálgatsz, a falubeli goré megjegyzést is tesz az első lény öléshez , mint ha magamat látnám fiatal koromban...Majd írok róla , ha jobban beleásom magam.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Asustor NAS
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Motoros topic
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ELKELT - !MAKULÁTLAN! - ASUS ROG Ally X - 2 ÉV GARI
- Playstation 5 Slim Digital, Telekom-os, pár napos, kifogástlan, számlával, VégsőÁR!!!
- PlayStation Portal hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest