Új hozzászólás Aktív témák
-
Bennyboy
őstag
Akkor rosszul tudom, hogy a zeldán kívül nem jön már semmilyen új játék wii u-ra? Vagy külső fejlesztőktől még várható rá? Igazából van kb 10 játék ami nagyon érdekel és elleszek velük jó ideig csak én mint ha azt olvastam volna, hogy nem jön már új játék és frissítés a konzolra. Ettől függetlenül fogok venni használtan egyet és kb 1 év múlva egy switch-et is mert imádom a nintendot. Pc mellé tökéletes konzol lesz, szóval nem fogok egyhamar ráunni, csak lenne már meg
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Subaru topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest