Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• grabber

addikt

válasz Szten Márs #88 üzenetére

A gyűrűvel kapcsolatban van benne valami,csak ha sokat kell tekerni kényelmetlen és lassú.
    Nem kell a zárnak hangosnak lennie,hogy érezze az ember itt már pedig valami készül.

• grabber

addikt

Sziasztok!Tegnap bementem az Artwork-be és kipróbáltam a D90-et :K
    Ne várjatok tőlem szakmai véleményt,mert most először fényképeztem DSLR-el,és talán 3. volt a kezembe ilyen gép.
    A fogása jó,semmit nem vettem észre,kényelmes,méretre is megfelelő a közepes méretű kezemnek.
    A kijelző mostmár elég nagy és tényleg szép képet ad,még a védőn keresztül is.Bár nem estem hasra a minőségtől,de én alapból egy 3" kijelzőhöz vagyok szokva.Akinek ennél kisebb annak nagy meglepetés lesz :)
    A fokuszálás egy kompakthoz képest nagyon gyors.Ezt eddig is tudni lehetet.De liveview az nagyon lassú kompakthoz képest is.Olyan 2-3 másodperc.Csak álló témára ajánlott.
    Zárnak a hangja(azt írták a pixinfon,hogy halk)de nekem még ez is hangos egy picit.Igaz 40D-nél halkabb és puhább.
    A vaku gyors,egymás után vakuztam és nem kellett várni.
    Objektív(18-105 VR)minőségileg megfelelő,a zoom tekerője elég széles.A fokusz tekerőjével az volt a gond,hogy túl sokat kell tekerni,hogy végig menjen.
    Videót nem tudtam kipróbálni,mert elsőre nem találtam meg,utána nem is próbálkoztam.Még idegen a számomra egy ilyen gép,mivel nem is volt a kezembe.De a hattértudás legalább megvan(több mint egy átlagos bridge vevő).

Mást egyelőre nem tudok mondani,mert csak 5 percem volt,de nem hagyhattam ki.
    Amúgy a boltban a srácok rendesek voltak,ebből a szempontból csak ajánlani tudom őket :K

Egy kérdés.Megéri megvenni a 18-105-öt,amikor elég kicsi az átfogása a 18-135-höz képest,vagyis annyira nem is utazó obi.Amikor egy 17-50 2,8 30k-val drágább csak,mint a kitobi.

Új hozzászólás Aktív témák