- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Én Lenspennel tisztítom, mint az optikát.
Ha valami masszívabb szennyeződés van, akkor lenspen előtt óvatosan áttörlöm nedves ruhával. Bevált még a szűrőre rálehelni, aztán Lenspen, így kissé nedvesen.Miniatűr karccal ne foglalkozz, enyémen is van, képen nem látszik. Valamennyit a teljesen átlátszó UV szűrő is ront a képminőségen.
-
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
k.andras #776 üzenetére
Enyémen is ott van. Lehet hogy hülyeség, de arra gondoltam, lehet a spot mérés helyét mutatja...
, bár tudom, az is állítható.
Nekem is lett egy kosz pötty az első használatnál a mattüvegen, de az előző gépem tapasztalataiból kiindulva ezen nem idegesítem magam. Csak több lesz idővel. Ne foglalkozz vele, ha nekiállsz fújkálni még több lesz. Portérkép tesztképet sem csináltam az érzékelőről, amíg f8-as rekeszen nem látszódik semmi, addig nem érdekel. Az én mattüvegemen gyárilag van egy nagyon vékony kis karc is, nagylátószögnél nem, de 35mm-től már látható.
Mattüveg koszról annyit, múltkor nézegettem egy márkatárs D70S masináját, ő szabadban cserélgeti az obikat, akár homokviharban is..Na az már nagyon zavarna, amekkora koszok voltak a keresőben. A 25 éves Praktikám keresőjében még hajszál is van......
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest