Új hozzászólás Aktív témák
-
[Prolixus]
addikt
válasz
morfondőr #54 üzenetére
Route C-ben A2 és 9S-t felváltva lehet irányítani, 3-3 fejezet erejéig. A döntés a tied, hogy mikor kit akarod, de a történeten nem változtat a választásaid sorrendje, lévén "párhuzamosan" történik időben az amit 9S és A2 csinál.
(#55) BOBAKILL
NieR alatt itt a Gestalt/Replicant játékra gondolsz? Magyar biztos hogy nincs szerintem, angol meg van többféle, wiki oldalakon is, például itt. Google a barátod, nem tudok egyet ajánlani a többivel szemben igazából, mindegyik amibe én beleolvastam úgy érzem hiányos kicsit vagy van amit nem magyaráz, szóval többféle lore/story summary elolvasása után világosodtak meg egyes részletek. Én megnéztem youtube-on ezeket is:
NieR Analysis - Clemps - ez 3 részes, amúgy még vicces is, mindenképpen ajánlom ha szóbeli szövegéréts nem okoz gondot. Vagy ezek is jók: Nier - The story of Emil; Nier - The story of Devola & Popola.De ha nagyon szépen megkértek, összehozhatok magyarul valamit a dologról.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone-t használók OFF topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged