- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Elérhetők a Micron HBM4 memóriájának mintái
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Örülök, hogy született egy topik ennek a remek játéknak! Én nem igazán vagyok rajongója a hack-n-slash stílusnak, de ez nagyon megfogott az egyedi hangulatával és elképesztően jó sztoriával! Eddig az első végigjátszáson vagyok túl és nem árt tudni, hogy többször nekifutva újabb történeti szálakat kapunk némi átfedéssel. Aki egy merőben egyedi játékélményre vágyik, az mindenképpen próbálja ki, nem hiszem, hogy bárki csalódna!
Jelenleg legolcsóbban a GreenManGamingről szerezhető be: [link]
Én is csináltam egy órás gameplay videót is (spoileres): Youtube
Egyetlen hibábája a játéknak, hogy TV-n nálam nem hajlandó teljes képernyőn futni (fekete sáv van körben), amit egyszerűen a Borderless Gaming programmal lehet orvosolni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest