- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
Danecay
addikt
Hi!
/pillanat olyan problémám van, hogy fel akartam telepíteni az 5.11 nForce drivert de a telepítés elején újraindúlt a gép és a frissen települt, egyszer feljövő Win már nem akart feljönni. Újraraktam ismét a rendszert, de mielőtt ismét chipset telepítéssel próbálkoztam volna csináltam egy biztonsági mentést. Az 5.11-es driver telepítésének megkísérlésének hatására ugyan az történt ami előtte, szrencsére az utolsó helyesen működő konfigurációt sikerült betölteni úgyhogy végül felállt a rendszer. Nem kísérleteztem tovább. Elkezdtem telepíteni az 5.10-s driver. Ezzel nem volt hasonló gondom, de az NVIDIA FORCEWARE NETWORK ACCES MANAGGER telepítésénél viszont hibát jelzett, ellenőrízzem hálózati akapcsolatot stb. Emlékeim szerint eddig ezt nem csinálta. Mi lehet ez?
Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Parfüm topik
- Óra topik
- Formula-1
- Peugeot, Citroën topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest