Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
nRu3
addikt
pedig annyi ilyen topic van

Bővebben: link
Bővebben: link -
Alkali
csendes tag
Hali Mindenkinek!
Gondoltam inditok egy uj topicot mivel ugy tunt a bongeszeseim kozeppette, hogy nincs nForce4U top.
De a fo ok amiert nyilt, hogy van e valakinek tapasztalata az ilyen alaplapokkal, illetve, hogy hogyan lehet hozzajuk jutni.
En a kozeljovoben tervezem az Athlon 64-re valo valtast es gondoltam hogy ilyen chipsettel rendelkezo alaplapot valasztok, de sajna nem igazan talaltam olyan uzletet, ahol MSI vagy Abit lapokon tul masfelet lehetne kapni. En nem igazan preferalom az SLI-s megoldasokat es gondoltam eleg lesz egy VGA is abba a gepbe. Szoval tud valaki infot arrol hogy az alabbi lpok kozul mit mennyiert lehet kapni itthon:
Gigabyte GA-K8NXP-9 Bővebben: link
ASUS A8N-E Bővebben: link
ECS KN1 Extreme Bővebben: link
AZ MSI (K8N Neo4 Plat. vagy FI) Bővebben: link es az Abit (Fatal1ty AN8) Bővebben: link lapok kaphatok 40k es 45k koruli arakon.
Ja es osszatok meg velem ha van valami velemenyetek temarol, lapokrol, arakrol, beszerzesekrol, stb.
(Sorry az ekezetek hianya miatt, de kulfoldon vagyok
) Es egyebkent az ASUS-al szimpatizalok, ha itthon kaphato
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iKing.hu Apple iPhone 14 Pro Deep Purple 128GB használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) Es egyebkent az ASUS-al szimpatizalok, ha itthon kaphato