- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Aktív témák
-
rudi
nagyúr
No szóval következő kör :)
Zárójelben ugyan de leírtad a lényeget:
''(Az egy másik kérdés, hogy csak akkor állnak át rá, ha már lényegében kifogytak a KT400-ból, és az meg egy harmadik, hogy mire kifogynak a KT400-ból, addigra itt lehet a szintén visszafelé kompatibilis KT600. Ha tényleg itt lesz, akkor a KT600 fogja váltani a KT400-at, ha meg nem, akkor a KT400A.)''
Látod ezért nincs ASUS, ABIT, ECS KT400a! Nem csak hogy nem gyártják de még be sem jelentették hogy szándékoznak.
Aztán: ''Jelenleg KT400-ból adják el a legtöbbet a világpiac egészén, az nForce2 a második.'' Ezzel azért vitatkoznék mert szetintem a KT333a-ból több fogyott, ugyanis az sokáig a leggyorsabb volt a piacon (akkoriban) kétséget kizárva és az volt az elős hivatalos 166os FSBs lap. Továbbá: perszehogy KT400ból több ment el mint nf2ből hiszen régebben van gyártásban és olcsóbb is.
De ha bemész egy PCs boltba és megkérdezed hogy milyen lapot vettek mostanában a ''törzsvásárlóőstuningosok'' (minden boltnak van pár ilyenje) akkor nagy valószínűséggel nf2-t fognak mondani (meg T-Bered1700+-t meg r9500 128MB nempro-t:)LOL:) ezt ugye nem gondolod komolyan? :):):)
Aztán: ''A Duron-ok és a régebbi Athlon-ok kategóriájában a 133 MHz a döntő, a hamarosan érkező leggyorsabb Athlon-ok kategóriájában pedig a 200 MHz _lesz_.'' Gyere csak szépen vissza a jelenbe! Ki vesz szerinted a régebbi Duron/Athlon-hoz nf2-t vagy kt400a-t? A ''hamarosan'' megjelenő 200as FSB-hez ki fog nf2-t vagy kt400a-t venni?!
Megint zárójelben a lényeg (tudod én a lényeget nagybetűvel szoktam írni, nem vagyok én politikus vagy multicég):
''(Persze egyelőre nem kizárt, hogy majd legyen annak is valamilyen problémája.)''
Látod! Megint olyat méltatsz amihez még nincs tapasztalat és olyat szidsz amit már orvosolnak (van új SATA driver már 2 hónapja!).
Írtad még: ''Ha van teszem azt 4 db HDD-d'' és azt megint elfelejtetted mondani hogy mikor írsz egyszerre 4 vinyóra (és persze milyen gyakran) és azt sem veszed figyelembe hogy aki 4 HDD-t használ az vesz egy komolyabb RAID kártyát vagy egyéb célhardvert, ehhez nem értek mert tudod én nem túl gyakran írok 4 vinyóra egyszerre...
Végül:
Flashcash:
''Szerinted miért nem reklámozza nagy betűkkel a honlapján az ASUS/ABIT az új KT400A chipsetre épülő alaplapját?''
DcsabaS:
''Szerintem azért, mert előbb el akarják adni a KT400-as készletüket, és azután kívánnak dönteni, hogy KT400A, vagy KT600 irányban menjenek-e tovább.''
nolátod!!!
ja még valami: azért írtam nagybetűvel a lényeget mert egyszerűbb shift-et nyomni mint zárójelBzni, nem kiabáltam (azt telefonban szoktam:) )
Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Formula-1
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- OTP Bank topic
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Windows 11
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- További aktív témák...
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum SFX Tápegység!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest