Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
válasz
Rendo84 #2318 üzenetére
Angry Earth meg beast ward potionöket gyárottam, mert eddig felesleges volt őket használni, csak 20-30mp-ig volt a hatóerejük, most ezt megnövelik 40 percre, igaz nem 15% lett a hatóanyag, hanem csak 10%.
Ugyanezeket Coatingekből. Honing Stone, Powerful Incense, Desert Sunrise.
Gyakorlatilag ezek mindennapos kellékek, de megfogyatkoztak, így fel kellett töltenem a készletet.
Farmoltam párszáz infused alkahestet a regeneration serumhoz.
Aztán a kajákhoz begyűjtöttem minden alapanyagot, a Nutmeg az jó móka, mert eredetileg First Lightból lehetett szerezni.
Legendary refining cuccokat sem adtam el most (asmodeum, phoenixwave...) A Runestone jól megdrágult, arra rámegy fél nap mire összekapirgálom a köveket hozzá.
Golden scarabokat próbálom mindennap behúzni, van amikor az első ládából esik, van amikor hiába járom be az összes elite chestet brimstoneban, akkor sem adja, cserébe másnap kettőt ad.
Kiszórtam a sok összegyűjtött felesleges armort, fegyvereket.
De igazából csak gyűjtögetek. Szeretek kóvályogni, szép a grafika, jó a zene
Hja meg az ultimate trophyk még elég nagy erőforrást igényelnek. A 3 combat már megvan, de még kellene 3 gatheringes, meg a 3 craftos.
Ennyi nagyjából, semmi extra, nem vagyok annyira pro, csak saját magam szórakoztatására játszok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest