Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Laraxior

titán

válasz Rendo84 #2318 üzenetére

Angry Earth meg beast ward potionöket gyárottam, mert eddig felesleges volt őket használni, csak 20-30mp-ig volt a hatóerejük, most ezt megnövelik 40 percre, igaz nem 15% lett a hatóanyag, hanem csak 10%.
    Ugyanezeket Coatingekből. Honing Stone, Powerful Incense, Desert Sunrise.
    Gyakorlatilag ezek mindennapos kellékek, de megfogyatkoztak, így fel kellett töltenem a készletet.
    Farmoltam párszáz infused alkahestet a regeneration serumhoz.
    Aztán a kajákhoz begyűjtöttem minden alapanyagot, a Nutmeg az jó móka, mert eredetileg First Lightból lehetett szerezni.
    Legendary refining cuccokat sem adtam el most (asmodeum, phoenixwave...) A Runestone jól megdrágult, arra rámegy fél nap mire összekapirgálom a köveket hozzá.
    Golden scarabokat próbálom mindennap behúzni, van amikor az első ládából esik, van amikor hiába járom be az összes elite chestet brimstoneban, akkor sem adja, cserébe másnap kettőt ad. :DDD
    Kiszórtam a sok összegyűjtött felesleges armort, fegyvereket.
    De igazából csak gyűjtögetek. Szeretek kóvályogni, szép a grafika, jó a zene :B
    Hja meg az ultimate trophyk még elég nagy erőforrást igényelnek. A 3 combat már megvan, de még kellene 3 gatheringes, meg a 3 craftos.
    Ennyi nagyjából, semmi extra, nem vagyok annyira pro, csak saját magam szórakoztatására játszok. :B

Új hozzászólás Aktív témák