Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Léghűtés topik
- iPad topik
- Kisétvágyú Radeon RX 9060 XT-t hozott az AMD
- Hővezető paszták
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Milyen DVD-írót vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
Hát le is szopattak vele, mert eredetileg aug. végére vettem ugye ki, aztán másnap eltolták a játékot, csöppet ideges voltam. De szerencsére nálunk nem szívóznak a szabival, engedték átrakni. Most nyilván ezt még egyszer én sem játszanám el, ha megint eltolnák, akkor visszakérném az árát és hagynám a francba.
Jó, a 6700 XT nem a legjobb kártya, van még felette 6800 (+25%) és 6900 is (+35%), de azért ilyen fél-egy M-t én se akartam rá kiadni, annyira nem vagyok őrült. Gondoltam egy stabil 60 FPS-t csak fog tudni ez is mindenhol.
#275 BoneDragon
Nézd, most kinek mi a pihentető. Én pl. sose foglalnék magamnak 2 hét all inclusive tengerpatot valami szállodába, nekem az nem szórakozás, hogy egész nap zabálok és meresztem a seggem a parton. Pár napig legfeljebb. Ha már utazás akkor inkább megyek megnézni valamilyen várost vagy természeti látványosságot.
Amúgy évek óta ez az első játék ami lázba hoz, minden másba ilyen pár 10 órakat tettem bele eddig, aztán meguntam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi