- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Laraxior #2307 üzenetére
A tier 5-ös Regen poti ára is megugrott, jócskán. 3 hete még alig volt 3 arany, most meg közel 8 arany már.
(Gondolom azért, mert jön az új fajta super regen poti, aminek az alapja a tier 5-ös regen poti lesz. )
Asgard-on tolom, ott elég szépen megugrott.
De másnak az ára is megugrott, szépen lassan kezd helyreállni a market. -
válasz
Laraxior #2307 üzenetére
Előbb végre lenyomtam a Depths-et, normálon vagy hogy kell itt mondani. Mivel 1 tank, 3 DPSsel mentünk, így kénytelen voltam az első bossnál átdobni magam focusra, hogy legyen valami healünk, mert a többi DPS úgy csinált, mint az egyszerű warrior a wowban (minden ami fáj rage-et ad, így egyfolytában belefejeltek minden sebzésbe). Nyilván vicces, de így azért kellemesen nehéznek éreztem.
Nézek szerintem valami buildet, ha jól sejtem, akkor life staff mellé void gauntlet lesz a nyerő?
mikromanus: örülök, ha 60ra felérek, meg húzom a szakmákat, nekem tuti nem lesz 200>250 kilövés
. Igaz, még nem vettem meg a kieget sem, bár hajlok rá.
-
mikromanus
veterán
válasz
Laraxior #2307 üzenetére
Azért nem annyira sürgős, mert a 205 könnyű, a 250 meg messze van azért, meg drága. Viszont az alapok eléggé meg fognak borulni.
A "régi" maxos szintű itemeknél a 600+ GS könnyű lesz és az garantált legendary (legalábbis azoth -tal. Mondjuk a tools craft szerintem anélkül is tuti legendary ha 600 fölé craftoljuk. Az új szint viszont nem lesz legendary. Arra kb 675 GS kell, meg azoth.Mondjuk nem lesz új szerver, így meg az egész elég súlytalan. Mindent feloldunk pár óra vagy 1-2 nap alatt és kb semmi verseny a többségnek ezután. A BiS itemekre lehet nyomulni de az néhol idő alapon korlátos (napi craft), meg elég réteg tartalom. Murisabb lehet ha vannak külöbségek és nem mindenki "maxos".
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest