- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- MSI notebookok
- ASUS notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Icewind
aktív tag
Hi
Na thx skacok, ma elmentem a moszkva tér közelében lévő mistralba, és kaptam egy ilyen toldót, mint a fentebb látott képen, és hozzá kábelt...
Szerencsém volt egyébként, mert sok féle kábelt árulnak - mármint hosszúságra - de most ott helyben csak 7,5 méteres volt... nekem meg pont 6-7méter kellett, szal minden oks
Így utólag már rájöttem h nemkellett volna ennek külön topicot nyitni, csak felhívni a mistralt, csak ezekszerint eleinte nem megfelelő emberekhez fordultam, mert mindenki azt mondta, h nem létezik ilyesmi, újra kell cserélni a kábelt hosszabbra.
Na kössze mégegyszer
Üdv
Ice -
csiga997
őstag
Kezdenek nagyon elcsúszni az ötletek. Chello... wireless...?
Amire a srácnak szüksége van az ez:
cca 80 Ft+ÁFA (És ha nem kér számlát, spórolhat egy huszast!!) -
oregcsóka
őstag
A fehérvári Mistralban van: Bővebben: link nézd meg a pesti árlistát, szerintem ott is lesz.És akkor nem kell telefonálnod sehova.
-
csiga997
őstag
Ha minden kötél szakad, akkor pedig csupaszold le a 8 eret, és forraszd össze a toldás kábel azonos jelölésű kábeleivel, aztán erenként szigszalagozd le, és hajrá.
Az én ajánlatom az lenne, hogy forrasztás helyett rágógumival fogassa össze az ereket majd pedig az egészre tegyen egy nagy kenyérgalacsint (sok-sok nyállal), hagyja száradni majd a végén disznózsírral szigetelje. -
Icewind
aktív tag
Köszi srácok, akkor hétfőn felhívom ezt a sini kft-t, meg a mistralt, hogy van-e nekik ilyesmi... ha nincs, akkor marad a házi fabrikálás, vagy blueMerle kábele, de elsősorban szeretném a legegyszerűbben megoldani, lehetőleg boltból véve, mert mostanság időm az a nullával egyenlő... egy költözés már csak ilyen
Üdv
Ice -
User64476
őstag
Lehet. Itt kell érdeklődni: Bővebben: link
A netes árlistájuk elég kezelhetetlen, de mintha ott láttam volna toldót ~500 forintért. Ha minden kötél szakad, akkor pedig csupaszold le a 8 eret, és forraszd össze a toldás kábel azonos jelölésű kábeleivel, aztán erenként szigszalagozd le, és hajrá. -
blueMerle
veterán
Nekem pont egy ilyen ''izé kattanós hosszabbítós kábelem'' van, 5m és eladó
Tehát egy RJ45-ös kábel aminek az egyik vége port. A gond csak az hogy én szlovákiában élek, igaz határvárosban szal magyarországtól cca. 2 Km-re, nem vészesha érdekel a dolog, keress meg mailen, az infomba a mail jó.
-
Icewind
aktív tag
Hi
Keresgéltem, de nem igazán találtam erre a problémára valót.
Tehát, a kérdés az lenne, hogy ugye van ilyen net kábel. Nálam spec chello megy, és van ez a csatlakozó fej rajta amit bedug az ember a gépbe. Azért írom ilyen analfabéta módón, mert nem tudom a nevét... tehát ami a telefonokba is kapcsolódik, az a kis fej ami kattan. (segítsetek már ki hogy mi a neve )
Nos bevezettük a szobába a ház falán keresztül, de sajna épp annyi kábel volt, hogy elérte a szobát, csak a gép épp a másik sarokba lesz ( költözök), és így tettük rá a fejet.
Tudom a legszembetűnöbb megoldás hogy vegyünk új kábelt, ami hosszabb, de nagyon körülményes lenne megint levadászni a ház faláról, és újravezetni, szóval...
Nemtudom lehet-e kapni ilyen hosszabbítót, vagy milyen megoldás van erre a problémára? Olyan 4-5méter kellene pluszba...
Thx
Üdv
Ice
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest